Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

1285707386_podlup4.png.a0436f9239cafb6a3eae368ac31a4577.png

Witajcie, Katy po kilkutygodniowej przerwie we wrzucanych tematach "Lupy".

Dziś przyszła pora na świeżo upieczonego Vice Administratora sieci, zajmującego się techniczną stroną naszych serwerów.

Mowa tu o NeQ. .

Zapraszam do czytania.

"Bardzo dobry psiapsi! Zawsze pomocna osoba i świetny słuchacz. Można mu wszystko powiedzieć i drążyć jeden temat w kółko, a on wysłucha go po raz kolejny. Ewidentnie potrafi słuchać i wesprzeć dobrym słowem. Oprócz tego jest to osoba bardzo pracowita i ambitna, która musi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Jeśli się czegoś podejmuje to wykonuje to na 100%. Sądzę, że można zauważyć jego zaangażowanie po aktywności na forum i serwerach. Dans biszyn and de besta! No czasem trolluje jak gramy, ale mu wybaczam haha XD. Besos, loffki kisski! :serduszko:"

"Kacperek to dobra morda. Zawsze gdy się o coś go poprosi to służy pomocą. Swoje obowiązki wykonuję bardzo dobrze. Pozdro Kacpi!!!"

"Dobry chłopak, zna się na robocie, je*iemy razem kurwina i to jest w nim piękne. Pozdro Kacper"

"NeQ spoko morda znam go jeszcze ze starej sieci. Jest on na pewno pomocny i przede wszystkim pracowity myślę, że jest to najważniejsza cecha u niego. I mam nadzieję, że da radę na nowym stanowisku. Pozdro!"

"NeQ jest w porządku osobą. Można potyrać z nim Erwina, a do tego zawsze doradzi w sprawie picia alkoholu. Więcej takich ludzi!"

"Nasz nowy kochany vice haha. Kacper do bardzo w porządku osoba, jest czasem wredny i obraża się o byle co, ale czasem można z nim pogadać. Lubię NeQusia pomimo tego, że leci na milion fronów XD. Kacpi pamiętaj, że czasem cię denerwuje tylko po to by usłyszeć twoje najlepsze AHA. :serduszko:"

" NeQ.  jest przemiłą osóbką oraz pomocną, moim zdaniem świetnie spisuję się na randze ^^ Czasem nawet coś zabije w csku :3"

"Nequ spoko chłopak, pracowity, miły, da się z nim super dogadać i pogadać. Oby więcej takich ludzi!"

"Na początku jak zobaczyłem Neq to wydawał się osobą nie miłą chamską z którą trudno się do gadać. Jak się pozna go bardziej zobaczy się osobę która ciężko pracuje na swoim stanowisku można na niego liczyć."

"Mogę z pewnością powiedzieć o Kacperku, że jest bardzo pomocny i jak na swój wiek, dojrzały. Do każdej sprawy przykłada się z ogromnym zaangażowaniem. Nigdy nie odpuszcza, dąży do celu! Wierny fan Sanah i Roxie Węgiel. W cs'a jest jednym z większych botów- czasami mu się zdarzy wyjść na plus, ale rzadko- boostowany LEM. Bardzo często robi Miłoszowi tzw. "stypę", ale Binarek nie daje mu się, walczy z nim jak dzielny rycerz! Myślę, że jego awans na Vice Administratora, pozwoli mu rozwinąć skrzydła i rozwijać się coraz bardziej! Pozdrawiam Kacpi i powodzenia z O."

"Kacpra znam tak naprawdę od kilku lat, pamiętam go jeszcze jako admina, który stawiał swoje pierwsze kroki na serwerze Kocura. Przeszedł na inny serwer wraz z administracją, a jak się okazało to był jego prawdopodobnie najlepszy krok przy wyborze serwera. Dziś mogę śmiało stwierdzić, że pomału przerasta mistrza, jeszcze jakby lekko w programowaniu się poprawił- to nie miałby mocnych. Ogólnie Kapsel to bardzo spoko osoba, chociaż łatwo się denerwuje... gdy wysyłasz mu zdjęcie kebsów :D! "

"Nie za bardzo go kojarzę :/ Co on tutaj robi w ogóle?

Z tego co mi wiadomo o nim to tylko to, że co dzień zamula chatę. :Kappa:"

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 10
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.