Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracze z serwera cs go 5 maps proszą o dodanie nowych map na miejsce traina i opcjonalnie dust 2 , propozycje na nowe mapy :

- Cobblestone

- Vertigo

- Nuke

- Anubis

- Inferno

• Lubię to! 1
Opublikowano

Często Inferno i cobblestone są jednostronnymi mapami wiele razy przerabiany temat Nuke trochę za małe na tyle osób moim zdaniem, a Anubis nie wiem czy podpadnie.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Inferno i cobblestone było już przerabiane: są jednostronne i za małe na serwer na tyle osób. na testy można by było wziąść Nuke + jakaś nowa mapa, nie wiem może jakaś przeróbka klasyka z 1.6 np. tuscan.

Edit 1: dlatego jestem bardziej za niestandardowymi mapami, ale wtedy może być problem z frekwencją. tuscan, cpl_mill etc mogą być dobrym wyborem :D @ Seba jakieś stare klasyczki z 1.6 lub stare wersje niektórych map, np. stary cobble na tyle osób był by wystarczający. 

Edytowane przez SlayerNATION
  • Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na poparciem @ encore i @ SlayerNATION mapy są jednostronne cobl był już kilka razy fajnie się grało ale  ta jednostronność drużyn, a co do inferno to temat ostał zamknięty i nigdy nie będzie inferno  na 5 mapsie. A żeby dodać 2 kolejne mapy jak kolega wyżej napisał to nwm czy ten serwer wtedy wyrobi przy takiej liczbie osób. Nuke nie wiem czy to będzie dobry wybór bo nuke jest dosyć wymagającą mapą a co dopiero przy takiej liczbie osób itp, no i mała trochę ta mapa jak na +/- 35 osób. Fajnie by było zmienić jakieś mapy ale nad tym trzeba pomyśleć.

@ SlayerNATION wiesz co takich map to nie grałem w Cs 1.6 ale inne mapy spoko były. 

Edytowane przez Seba
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Tak jak wyżej już wszyscy powiedzieli, inferno nie będzie bo nie nadaje się na tak duża liczbę graczy. To samo z coblem. Nuke by można było wziąć na próbę, ale nie wiem czy to jest dobry pomysł, patrząc na to że jest tam dość "ciasno". 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Tuscan, cpl_mill świetne mapy! Ja osobiście lubie niestandardowe mapy bo większość znam, ale czy sprawdzily by się na serwerach csgo? Rzeczywiście mógłby być problem z frekwencją.

Aktualne mapy sa dobre(mi odpowiadają), za dużo bym nie kombinowala.  Jedynie nuke można dodać testowo, ale tak jak ktos wyżej napisał wymagająca  mapa.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nuke odpada kompletnie i nie zostanie dodany, jest zbyt wymagający a serwer jest aktualnie mocno obciążony.

Niestandardowe mapy również odpadają, gracze przez nie wychodzą z serwera i idą gdzieś, gdzie są normalne mapy.

Inferno natomiast jest mapą niechcianą przez większą ilość graczy, to samo Cobblestone.

Bez zmian.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Przykro mi 2
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.