Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Hej! Witam! 

1) Wpadłem na dosyć fajny pomysł by dodać w nasze szeregi serwer-ów jakiś serwer typu Paintball (cs:go)

Pewnie nie trzeba za wiele tłumaczyć. Myślę, że prawie każdy z nas grał w CS1.6 na takich serwerach. 
Udało mi się znaleźć paczkę do tego jeśli oczywiście było by to zaakceptowane przez wyższych. 
Linki --> (  Bron PB  )/ / / ( Mod PB )  / / / oraz film --> CS:GO test Pb

2) Drugi pomysł jaki mi się narzucił jest utworzenie serwera Zombie Mod ( Plague albo Advanced )
Z pewnością jest to bardzo fajne oraz trafne rozwiązanie dla społeczeństwa katujemy by móc się wyżyć 

na swoich kolegach bądź koleżankach. Troszkę adrenaliny nie zaszkodzi by móc kogoś zarazić bądź bronić rundy do upadłego. 
Udało znaleźć mi się -->   Zombie MOD (paczka) <--  Oczywiście jak ktoś nie grał, tłumaczę na szybko mamy 2 drużyny, w której

są ocaleni oraz zarażeni. Zależy od paczki jest w zazwyczaj kilka trybów od ( zarażeni. nemezis, umbrela. survival, itp) 

Gdzie naszym celem jest zarażenie bądź wyeliminowanie zombiak-ów. Za zabicie bądź, zadanie obrażeń dostajemy kasę w formie ( ammo-pack )

za które możemy kupić lasery, lepsze bronie, jakieś barykady, apteczki itp). Zombie jak i ludzie dzielą się na klasy. 

3) Pomysł pewnie raczej jest bardzo rzadziej dostępny jak:
- serwer warcarft mod

- serwer diablo mod 

- serwr poke mid

- serwer battle royal

- serwer only knife

Heh myślę, że poszczególne servwry, które wymieniłem pewnie, ciężko było by mogły kiedyś powstać iż ze względu na " source mod "

Zresztą zapraszam na pogaduchy, kto sądzi i niech wyrazi swoją opinię. 

Pozdrawiam ! :D 

• Lubię to! 2
Opublikowano

1. Z tego co słyszałem, ciężko rozkręcić taki serwer
2. Fajnie by było. @ Erwin
3. Wątpię żeby ktoś grał ( tydzień, max 2 i out serwer)

• Zasłużony
Opublikowano

Myślę, że nowe serwery jeszcze poczekają. Najlepiej aktualne serwery rozkręcić, gdzie gra mało osób. Nie liczy się ilość tylko jakość ^.^ 

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.