Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: Cegła 
  2. ID: nwm
  3. Nick oskarżonego: Majesiu 
  4. ID oskarżonego: nwm
  5. Opis sytuacji: w sumie możecie wrzucić to do kosza ale dziś mnie pewien zjeb zdenerwował prawie wszystkie warny około 10 dostałem od uuu zaufanego Majesiu oo same za obraze ale dziś przegiął dał mi warna za uwaga uwaga podpowiadanie na zabawie chowany a czemu bo gracza Warden aleksis znalazł tylko mnie po czym poszedł na bhopa gdzie ukrył się Majesiu a no tak wiadomo Cegła podowiadał a no i te obraźliwe (według mnie) teksty masz haxy itp to jak je kurwa mam daj mi bana kurwa wkuriwasz już mnie ten serwer przez takich ludzi się rozwala. Myślę iż na serwerze nadal będzie ten zjeb się panoszyć i dawać Bang będzie to mój koniec z serwerem pozdrawiam i dowidzenia w sumie możecie usuąć ten post pisze to bo MAJESIU TO ZJEB JM
  6. Dowód: on dowodu na to że podpowiadałem nie miał to ja nie mam dowodu 

Opublikowano

No:

- brak id oskarżonego

- brak dowodu

- napisałeś trochę w złym dziale, ale jak chcesz to mogę ten 1 wyjątek zrobić i spełnić twoją prośbę, więc przerzucam do kosza

A bym przeniósł do kosza, ale nie widzę działań moderacyjnych (a przynamniej na telefonie)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.