Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że taki temat już był, ale nie mam jak się w nim wypowiedzieć bo jest zamknięty. Sir bardzo dobrze opisał problem tego pluginu, sam ostatnio ze 2 razy wracałem się na resp po pake którą oczywiście pilnowali CT i dostawalem slapy, przez co mieli więcej szans na to żeby mnie zabić. Chciałbym jeszcze dodać że czasami ciężko wyjść z respa bo po prostu któryś z CT raszuje środkiem. Sam pomysł z Pluginem jest okej, jednak chciałbym żeby na serwerze pojawiło się coś w stylu Anty rashu. TT będzie mogło spokojnie wyjść z respa, przez co nie będzie nie potrzebnych slapow, a CT będzie mogło spokojnie ustawić się na bs' ach.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

są dwa bardzo proste rozwiązania do tego;

nie stać na respie, bo a) padniesz za zero, b) padniesz za zero z paką

a na rush odpowiadać rushem

• Lubię to! 1
Opublikowano

Malo gram ostatnio ale ja tam jak ostatnio gralem to jedynie jak smsa pisalem to mnie slapowalo sie z respa leci szybko a nie czeka nwm na co.. 

• Premium
Opublikowano

Dobrze Ci napisali koledzy wyżej antyrush to najgorsze co może być , więc jestem na nie jeśli chodzi o tą propozycję! :)

Opublikowano

Plugin działa odpowiednio. Rzadko się zdarza, aby paka leżała na respie, a jeżeli grasz dynamicznie to na pewno ją zauważysz w czas.

Resp i okolice są do 1:30, co jakiś czas leci info na @@, a nadal są skargi na u@ bądź sam wyłapuje takich ludzi.

Antyrush psuje grę. Nie każdy potrafi dobrze zrashować trzeba wziąć to również pod uwagę.

Podsumowując jestem na nie.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Moim zdaniem to nie wina CT tylko TT, bo jak stoicie na respie nie wiadomo ile to co się dziwisz? To tak, CT rzadko rashuje a tak naprawdę to się nie zdarza, raz na ruski rok sam gdzieś zrashuje ale dostane flesha i boom nie ma mnie. Wejdz sobie w bans'a i zobacz ile osób dostaje bana za respa. Jestem na NIE.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja uważam też że anty rash jest zbedny, jednak co do samego pluginu respa, ja osobiście wiem co mam robić z paką, ale sporo osób czesto afkuje lub są lamami (wliczajac w to nowicjuszy), co konczy sie dropem paki na respie / w okolicach, przez co trzeba wracac i wyscig z czasem, jeżeli ktoś z was znajdzie się w takiej sytuacji, podejrzewam że zmieni zdanie odnośnie samego pluginu, pozdro

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niech zostanie tak jak jest moim zdaniem bo zdarza się czasami ze admina nie ma a nie którzy namioty na respie rozbijają  jakbym skasował plugin to by jeszcze gorzej było Pozdrawiam :default_biggrin:

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.