Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: AIMBOTpvpro [CSC]

Nick admina banującego: Elementars

Data/Mapa: 17:57 | 09/06/2020 /    am_banana_katujemy_KAT

SteamID: 76561198335999115

Serwer (mod): [PL] ★ ✔ ARENA 1VS1 ✔ ★ 128TR Katujemy.eu                               

Opis sytuacji: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
               Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=AIMBOTpvpro [CSC]&advType=name

Minuta 2:00-2:10 widać, że nie byłem świadomy rushującego przeciwnika (headshot), brak oddanego strzału próba ucieczki w lewą strone za murek.
                 W trakcie potyczki większość początkowo wystrzelonych pocisków nie raniło przeciwnika,
                 później w wyniku przykucnięcia pociski zaczęły dopiero lecieć w dół- co świadczy o tym, że nie ma możliwości bym używał jakiegokolwiek wspomagacza celowania 
                 ponieważ celownik raczej zaczął by nienaturalnie podążać za głową przeciwnika.
                 "Celownik leci na głowe potem wraca w miejsce przed strzałem charakterystyczne podejrzenie dla aimbota"- pociski cały czas lecą naturalnie po zabiciu przeciwnika, nie rozlatują się po całej mapie-
                 widać jak kierunek pocisków jest zależny od kierunku w którym się poruszam (w ten sposób starałem się kontrolować lot pocisków). Całość dobrze widać na 1/4x spowolnieniu.
2:30-2:41 Sprawdzam prawą strone, za drewienkiem nikogo nie ma- pomijając myśl że przeciwnik afczy na respie wszystko wskazuje na to, że znajduje się po lewej stronie za filarem. 
          Sprawdzając od lewej strony samochodu filary czy przeciwnik nie jest wcelowany lub nie wychyla, w trakcie gdy mój celownik był w okolicy 2 najbliższego mi filaru usłyszałem skok między 1 a 2 filarem - stąd ta próba przeskanowania,
          KAROLSKIEMU WCIĄŻ POZOSTAŁO 100HP- a celownik nawet nie poodążał za modelem postaci. Podczas wymiany ognia pociski pod koniec nie trafiały już przeciwnika, więc zaprzestałem chwilowo ostrzału w celu zredukowania rozrzutu i zacząłem znowu ostrzał.
          Pierwsze pocisk w ogóle nie trafiały w głowę więc skąd te przypuszczenia że posiadam jakieś wspomagacze? 
3.Nie rozumiem tego zdania którego tak strasznie się uczepiłeś. Mógłbyś dokladniej opisać w którym momencie jest coś nie tak?
4.Każdy gra po swojemu, ale jak już tak piszesz to mógłbyś podać dokładny czas na demku i co jest nie tak.

1. podejrzana akcja w demko: minuta 2;00-2;10 Celownik nie naturalnie się porusza (celownik leci na głowe potem wraca w miejsce przed strzałem charakterystyczne podejrzenie dla aimbota)

2. podejrzana akcja w demko: minuta 2:30-2:41  skanowanie miejsca w którym nie widać przeciwnika (podejrzenie  WH) + celownik wraca w miejsce przed startem strzelania.

3.co rudne celownik nie naturalnie wraca w miejsce przed startem strzałów

4. nienaturalne wychylanie co 2 runde 

@ ElementarS To są argumenty?

@ Japoniec. Może Ty mi rozpiszesz demko, co nie tak jest z moją grą. Ja swój czas poświęciłem więc nie mam zamiaru odpuścić bo jestem czysty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.