Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżyciela: ★ Stalker ★
Nick oskarżonego: 2fast
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:161318299

Data i czas zdarzenia: 07.06.2020 2:51 
Przebieg sytuacji: Po wejściu na serwer przywitała mnie "patologia". Głównie na serwerze był nieład, ponieważ wszyscy robili co chcieli jeden śpiewał, drugi bekał w mikrofon, a inni obrażali sobie rodziców. Gdy zwróciłem mu uwagę na u@ (gdzie przez ten cały czas był na ukrytym) napisał mi "za bekanie nie będę dawał mutów a jak ci przeszkadza pisz skargę) na początku miałem to totalnie gdzieś ale zaczęło mnie to denerwować i gdy napisałem na Steam do Pandzi dopiero wtedy zaczął to ogarniać.
Dowody:http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200607-025112-1528797600-am_aztec2018_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200607-031042-155813352-am_towers2_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Edit: Jeśli z 20 osób na serwerze odpierdala co najmniej 10 i ciężko ci jest wyłapać to masz zajebistą podzielność uwagi. 

Powiedz kiedy padły z moich ust słowa że jestem (byłem) lepszym adminem od ciebie. 

• Haha 6
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Zacznijmy od tego ze na serwerze było ponad 20 osób a ja z administracji byłem sam. Byłem na ukrytym bo sprawdzałem gracza. Większość osób na serwerze używała mikrofonu i zarzucanie mi ze nie wyłapuje pojedynczego wyzwiska podczas sprawdzania gracza jest co najmniej śmieszne. Jeśli mowa o "patologii" to przypomnę tez ze samo przeklinanie w umiarkowanej ilości jest dozwolone na serwerze. Wyzywanie rodziców akurat było wyłapywane i odpowiednio podpisane w powodzie, można sprawdzić w historii banów i wyciszeń. W późnych porach śpiewanie przez pojedyncze osoby jest normą na tym serwerze i do momentu gdy nie dostaje od nikogo żadnej skargi to nie widzę powodu wyciszania takiej osoby. Pominę już fakt, że jestem na serwerze kilka razy w ciągu dnia i pilnuje porządku a to była bardzo późna pora (po 3 nad ranem), a zacytowana wiadomość prywatna do stalkera była wynikiem irytacji przez zwracanie mi uwagi przez byłego admina, który uważa, że wszystko by zrobił lepiej. Chyba ważniejsze jest sprawdzenie czy gracz nie ma cheatów niż mutowanie jakiejś osoby która sobie beknęła XD no bądźmy poważni.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jakoś na demku nie było "patologi"  tylko nieliczne wyzwiska dlatego:

@ 2fast - Upomnienie

@ mysa_skrrrt - mute 3h (obraza)

big sosa - mute 3h (obraza)

Niekl - mute 3h (obraza)

Bartlixx - mute 3h (obraza)

młody g - mute 3h (obraza)

TotOu - mute 2h (nadużywanie mikro)

Tylko jeden gracz obrażał rodziców i dostał po chwili karę, zajawka bekaniem była przez chwilę, gracza śpiewającego ogarnę w najbliższym czasie.

• Przykro mi 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.