Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: BasedFX Developer

Nick admina banującego: SQuez

Data/Mapa: Only Mirage #1 04.06.2020

IP/SteamID: STEAM_0:0:444190235

Serwer (mod): Only Mirage                           

Opis sytuacji: Była godzina późna około 20:00. Przed wbiciem grałem troche w cs na arenkach oraz na bhop servie. Gram chyba 3 rundy. Pierwsza rundka gram z deaglem nie zrobiłem żadnego fraga. 2 runda zaplantowałem bombe lecz fragi były 100 % uczciwe bo wychodzili jak kaczki zabiłem 2. A wiadomo bez sensu rushuwali jak planta miałem na CT. I teraz runda w której dostałem bana. Wychodze na mida jak dobrze pamiętam kogoś zabiłem prosty frag. Jeden ct wychodzi mi na plecy próbóje do mnie strzelać. Odwróciłem się i zabiłem go. Po tej akcji dostałem bana. Według mnie nie była to zadna Vac`owa akcja. Prosiłbym o sprawdzenie mojego demka z wczoraj i ocenienie go. Licze na pozytywne rozpatrzenie odwołania :)

Wycinek z konsoli: -

Opublikowano

1 Za dużo ta gra na arenkach i Bhopie Ci nie dała. Movement słaby i to mocno.
2 Jeśli za plantowałeś pakę i mówisz, że CT Cie rushowało to pozdro. Chyba jakoś ten bombside musieli odbić. 
3 Strzelasz dziwnie masz movement bota. Nie wierzę za bardzo, że strzelasz tak mając te swoje 360h. A może to twoje kolejne konto? Może chcesz nam się pochwalić swoim poprzednim kontem? No chyba, że to jest pierwsze, ale za bardzo w to nie wierze.

Przejdźmy do konkretów:

LINK DO DEMKA

Rozpiska:
5:53 Przesuwasz celownik na przeciwnika który stoi na midzie
6:10 Wychodzisz idealnie wcelowany na przeciwników którzy stoją na schodach
6:25 Znów dziwnie zatrzymujesz się i przesuwasz celownik na przeciwników
6:34 Dziwne bardzo. Wiesz dobrze, że twój kolega z drużyny strzela się z przeciwnikiem na midzie, a ty odwracasz się plecami i oddajesz dwa strzały w ścianę. 
6:58 Za szybko przesunąłeś celownik na przeciwnika na schodach.
7:17 Bardzo fajny strzał. 
8:58 Tak o sobie strzeliłeś. Może i przypadek, ale nie wydaje mi się.
9:18 Odwracasz się idealnie na przeciwnika i sprzedajesz głowę.

Trochę za krótko Ciebie potrzymałem, ale jak pograsz trochę dłużej na serwie to najwyżej coś się znajdzie. No chyba, że już więcej na serwerze się nie pojawisz. Pozdrawiam 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.