Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:

Big Baller

Nick admina banującego:

Cieszpak

Data/Mapa:

06-03-20 00:25 / am_grass2

SteamID:

STEAM_1:1:550954047

Serwer (mod): 
██ Katujemy.eu | Arena 1v1 • 128 TR #1       

Opis sytuacji: -
To moje dzisiejsze drugie odwołanie, a jutro też chciałbym pograć, zostałem po raz trzeci zbanowany w ciągu dwóch dni za 1lvl i drugi raz na mojej ulubionej mapie am_grass2 bowiem jestem na niej dobry, a grałem łącznie może z 5 godzin na tym koncie i się świetnie bawiłem na serwerach katujemy.
Napisałbym jeszcze coś ciekawego ale już dziś straciłem wenę.
Na tej mapie byłem może z 8 fragów na plusie, nie wykręcam niewiarygodnych wyników, ale zwykle siedzę na pierwszych arenach.

Drogi Cieszpaku proszę powiedź który moment mojej gry był według Ciebie nie uczciwy?
Mam nadzieję że to nie był sposób na poradzenie sobie z frustracją i ten osąd nie wziął tylko z faktu iż wyłapywałeś regularnie banie.
Stary pamiętaj wszystko zależy od Ciebie, możesz grać tak dobrze jak tylko pragniesz tylko w to uwierz

Spoiler

• Haha 1
Opublikowano

1:21 dziwny aimlock na model gracza
8:20 przeciwnik zszedł z rampy i w tym samym momencie Big Baller nie widząc go zaczął patrzeć dół
8:25 flick ze scouta na przeciwnika nie widząc go w lunecie
8:34 to samo co wyżej
11:45 kolejny raz to samo
13:45 Baller skupia się jedynie po jednej stronie tam gdzie jest przeciwnik, po czym gdy przeciwnik podchodzi pod rampę Baller zaczął strzelać zanim się wychylił
14:48 aimlock na głowe przez scianę 
link do demka: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200603-000545-1946627253-am_grass2_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.