Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
dnt

Odwołanie od wyciszenia(muta) na tydzień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: dnt

Nick admina karającego: Rudzix

Data/Mapa: 2.06.2020 12:00 

SteamID: STEAM_0:1:21703070

Serwer (mod):  arena 1vs1 (2)                              

Opis sytuacji: Kończyliśmy mapę aim_banana po pojawieniu się tablicy z końcowymi wynikami odpaliłem bind z bajki 'Herkules', mapka elegancko się zmieniła po czym dostałem muta na tydzień czasu. Grałem na serwie w dniu dzisiejszym od godzin porannych i byłem świadkiem wielu banów za bind/ wł. muzyki (jak w moim przypadku microfon przetwarza wł. winampa i słychać to w grze). Nie chodzi mi tu o odwołanie całkowitej kary, ale po prostu rozpatrzenia kwestii innych graczy, którzy za jednakowe "złe zachowania" dostają bana na 30/60 min. za teksty rodem z serii "POLSKA WIEŚ i PATOLA". W załączniku dodaje przykładowe bany w stosunku do mojego(dla wglądu) oraz plik.rar zawierający fragment piosenki, którą wł. gdzieś do 10 sec. coś koło, gdyż mapa się zmieniała. (Na serwer wbił admin Zeus - przy zakończeniu mapy (myślałem), że bind będzie śmieszny dla słuchających,a z racji kończącej się mapy nikomu nie przeszkodzi w komunikacji/rozgrywce :)
Uważam, że własne humorki/gorszy dzień etc. trzeba trzymać w sobie, a nie wyrzucać się potem na serwerze, gdyż mam władzę. Każdy admin musi karać i trzymać graczy twardą ręką, ale przede wszystkim musi być ludzki, w tej sytuacji chyba tego zabrakło.

ban.jpg

ban2.png

wycinek z piosenki.rar

Opublikowano

https://banserwin.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1%3A1%3A21703070

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A1%3A21703070

Twoja historia blokad komunikacji i banów.

3 minuty temu, dnt napisał:

Uważam, że własne humorki/gorszy dzień etc. trzeba trzymać w sobie, a nie wyrzucać się potem na serwerze, gdyż mam władzę.

Ja uważam, że Twoim jedynym argumentem jest płeć samego administratora. 

Jakie to ma znaczenie? Jeśli jest kobietą, to znaczy, że musi mieć humorki?

Jeśli nie potrafisz korzystać odpowiednio z czatu głosowego, to nie będziesz korzystał z niego w ogóle.

Mute słuszny.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.