Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Big Baller
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Merzie
Opis sytuacji: poniżej
SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:33720998
Data i czas zdarzenia: 1:05 | 01/06/2020 
Dowód (ss/demko): https://katujemy.eu/topic/47893-ban-za-1-lvl/?tab=comments#comment-282592

Witam chciałbym złożyć skargę a zarazem podać pod wątpliwość kompetencje administatora o nicku Merzie
Do napisanie tej skargi skłonił mnie niesłuszny ban który otrzymałem od tego Pana.

W swoim odwołaniu od permanentnej blokady sformułowałem tezę która mówiła o fatalnych przesłankach którymi admin się kierował nakładając na mnie karę, twierdziłem iż mój krótki staż konta (1lvl) i wysokie umiejętności w grze spowodowały moje wykluczenie z rozgrywki.
Jak się okazuję nie pomyliłem się ,Merzie odpisał w moim odwołaniu:

Cytat

0 lvl steam,1 poziom w grze, 10 godzin w grze i 90% hs?

Ten komentarz potwierdza to co zakładałem, niestety Merzie nie przyłożył się by przeanalizować moją grę, powierzchownie wydał werdykt i nałożył na mnie karę, jeśli tego typu praktyki są tu mile widziane mogę pomóc napisać skrypt automatycznie banujący graczy, bez stażu na serwerze, po przekroczeniu pewnego k/d.
Wydawanie powierzchownych opinii jest bardzo krzywdzące np. kazdy narkoman to kłamca, nie sądzę by była to prawda ale łatwo wysnuć taki wniosek na kilku przykładach i przykleić tą łatkę każdej podobnej osobie.
Dla wspomnianego administratora podejrzane wydało się "90% hs" rzeczywiście to dość imponujący i niespotykany wynik w meczach, natomiast jeśli weźmiemy poprawkę ów wynik został osiągnięty podczas gry w tybie 1 vs 1, na mapie "am_grass2" gdzie pojedynki odbywają się na krótkich dystansach wychylając samą głowę przestaje być on zadziwiający.
Pomimo moich przykrych doświadczeń dziękuje że mogłem zagrać na waszym serwerze, bardzo miło spędziłem tu czas.
@Merzie proszę o rozwagę w banowaniu graczy

Opublikowano
1 godzinę temu, Big Baller napisał:

Jeśli tego typu praktyki są tu mile widziane mogę pomóc napisać skrypt automatycznie banujący graczy, bez stażu na serwerze, po przekroczeniu pewnego k/d.

Nie potrzebujemy programistów.

Admin ma prawo Cię zbanować, jeśli stwierdził, że czitujesz. Od tego są odwołania od bana, jeśli nie jest on prawidłowy.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.