Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od paru pięknych wierszyków:

Na górze róże na dole fiołki skroot spierdolił matce na łeb kilo mąki

rym cym cym skroot wciąga cipą dym

ence pence skroot zrzygał się na pasterce.

ajn zwaj draj śniadanie skroota składa się z 20 dań

okej może przejdźmy do rzeczy dostałem perma z tego powodu oficjalnie muszę się z wami pożegnać niestety jak widać administracja nie docenia tego że robię kontent na serwie przez co ktoś tam grał teraz to kurwa od 20 jest 6 osób więc beka z was sami utrzymujcie tych graczy spinaniem cipy jak ktoś napisze kurwa. Mam nadzieje że przejrzycie na oczy bo nie wygląda ciekawe ten serwer daje mu max 1 miesiąc ale wiecie za kim nie będę tęsknił ? za niedojebanymi umysłowo ludźmi ,wymienię ich wam teraz :

incognito inaczej nazywany dodatkowy chromosom wiecie dlaczego? ponieważ kurwa jąka się ale nie żeby nie było że się śmieje z wady wymowy to nie dlatego wkurwia , o tuż wkurwia dlatego że kurwa zaraża niedojebaniem umysłowym wiecie w jaki sposób? wydawaniem z siebie kurwa najdziwniejszych dźwięków jakie nie są normalnie wydawane przez człowieka co jakiś czas odpala mu się jak ja to lubię nazywać atak nie dojebania a mianowicie chłop zaczyna kurwa wydawać dźwięk jakiegoś lizania chuja i się kłócić i kurwa spinać do każdego na serwerze.

kolo ty się pewnie tego nie spodziewałeś ale wiesz jak ja cie lubię nazywać ? chuj a nie admin , wiecie dlaczego? wchodzi w niepotrzebne kłótnie z nowymi graczami potrafi sam zwyzywać typa który mu wjeżdża na ambicje wali jakieś fochy ja pierdole za te fochy to bym ci kurwo liścia wyjebał dam przykład ktoś się buntuje to ty zaczynasz szczekać "dobra już się nie lubimy :( spieprzaj" kurwa takich jak ty to powinni jebać w dupę a nie do administracji dodawać.

skroot pulchny chłopaczek z uprawnieniami administratorskimi niby taki milutki grubasek ale tak naprawdę to chytry skurwiel jak wkurwisz jebańca to on się czuję urażony tak samo jak by mu podali zimne nuggetsy w mcdonaldzie

przez co odpala mu się jak ja to lubię nazywać wkurw ostateczny co oznacza iż siadła mu psycha i po prostu wchodzi w logi i szuka 2 godziny wszystkiego co napisałeś na czacie i wali ci warny.

marcion niby miły chłopaczek co nie ? ale tak na prawdę jest chytry niczym szprot i przebiegły niczym dziki menel oznacza to iż jeśli skurwiela raz obrazisz to będzie czekał w ukryciu i jak złamiesz regulamin to przyleci skurwesyn i zacznie ci walić warny na cipe.

korona (czyt. babylion) największa szmata serwerowa kurwa gardzę nim jak ścierwem jebanym życzę mu wszystkiego najgorszego a najbardziej tego żeby kurwa nie zdał tej 8 klasy.

wojgroch (czyt. wojbąk) Miły chłopak z dobrego domu ale niech pozory was nie zmylą ponieważ działo się to przed tym jak dostał zaufanego to lubi się powymądrzać dlatego wymyśliłem dla ciebie ksywe o nazwie "zamknij wkońcu pizdę" oznacza to iż nasz kochany wojbączuś kurwa daje warny za niszczenie tarczy kurwa nie mogę xdddddddddddd oraz za to jeśli nie powtórzysz poprzedniego polecenia a dajesz nowe (na !polecenia) no po prostu kochany skurwiel.

chyba mogę kończyć powoli współczuje osobą które tu grają kurwa z tymi powyżej wymienionymi ścierwami nie został bym tu kurwa sekundy dłużej dobrze mi ten perm zrobił przejrzałem na oczy kurwa jebać was wy kurwa robale jak wy możecie kurwa tak ten serwer niszczyć to nie wiem wy kurwa niszczycie ten serwer waszą jebiącą gównem kurwa głupotą bo dlaczego inaczej by nowi gracze po 10 minutach spierdalali ja bym polecał spierdolić i nie pokazywać się tutaj może wtedy wyjebią tych spierdolonych idiotów. Kurwa nie mogę po prostu nie mogę odejść bez napisania co o tobie myślę skroot jesteś kurwa tłustym pulchnym puszystym grubym ulanym śmierdzącym skurwiałym cwelem który udaje że to co piszę go śmieszy ale on na prawdę po tym co piszę idzie na yt wpisuje tytuł -80 kg loss weight transformation otwiera paczkę chipsów i zaczyna do tego siebie wyobrażać i kurwa płakać ze smutku że jest ulanym gównem. elton dżon

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.