Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Zed

Nick admina banującego: Nie wiem nawet

Data/Mapa: Dziś, tj. 27/05 mirage

SteamID:  STEAM_1:0:25934121  - jeśli nie pasuje to link do profilu https://steamcommunity.com/id/7682524518361/

Serwer (mod):  only mirage                            

Opis sytuacji: Grałem drugą rundę dopiero i nagle dostałem bana. Komunikat 'aim'. Wtf? jaki aim? kto mnie oglądał i mnie postanowił zbanować? Zobaczcie sobie demo i powiedzcie, że widzicie jakis nienaturalny ruch celownikiem. Śmieszne to. Proszę o to aby ktoś przejrzał demo. Jestem bardzo doświadczonym graczem.

• Haha 1
Opublikowano

Link do dema http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20200527-153337-132053845-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

Typie albo robisz z debila z siebie czy ze mnie . Ja po trzech dniach nie mycia się jestem bardziej czysty od ciebie .Tyle z mojej strony pozdrawiam cieplutko chyba ze faktycznie jesteś prze ch*J to proszę naucz mnie grać buziaczki <3

33:10 - Magiczne głowy z deagla.
33:23 - To samo.
34:30 - Aim chyba nie zadział.
34:36 - Znów magiczny strzał.

TO MOJA ROBOTA RAFAŁEK                                                                                                                                   

• Haha 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.