Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Shezzy

Nick admina karającego: ★ Lame ek ★

Data/Mapa: 16:09 | 23/05/2020

SteamID: STEAM_1:0:456130725

Serwer (mod):  ★ http://Katujemy.eu ★ 5 MAPS •                            

Opis sytuacji:  przywitałem się z adminem <(P90)>D.E.B.A.S.J.A.N<(AWP)> i Pawciu powiedział ze mikro +16 itp potem powiedziałem ze właściciel NeQ pozwala mi się przywitać itp i później powiedział ze 5 lub 4 razy mi zwracał uwagę, a zwrócił mi 1 raz max 2 i mu powiedziałem ze z raz mi zwrócił mi uwagę i mówiłem info po tym jak dostałem pierwsze ostrzeżenie.Ostatecznie dostałem muta za ''naduzywanie /dyskusja z adminem :) " od admina o nicku : ★ Lame ek ★

• Haha 1
Opublikowano

Jak dla mnie zasluzyles juz na perm muta bo zwraca ci sie uwage po 50 razy a ty dalej swoje to nie samo przywitanie sie a gadanie prowadzenie konwersacji z innymi graczami jak dla mnie sluszne mute !!

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

@ Shezzy Ty to tak na poczekaniu zmyslasz?
nie mOgłeś przywitać się z @ debas_Jan z racji tego ze byll przedemną na serwerze... nie @ Pawciu_KING ci powiedział ze mikro +16 ...  zacząłem ci zwracać uwagę jak po śmierci zacząłeś dawac info ... powiedziałem ci  że nadużywasz mikro i dostaniesz kolejne mute z dodatkowym 0 na końcu gdzie w tym czasie trwała rozmowa na twój temat (co do tego nadużywania mikro) na admin czacie gdzie @ Pawciu_KING powiedział ze ci już  DZIŚ 4x uwagę zwracał to powiedziałem że cię za chwilę uciszę gdzie ty w tym momencie uderzałeś w dyskusje z pawciem.. wpisywałem na 10k minut ale ktoś tam w tle ujął to tak że za samą z dyskusją z adminem powinieneś dostać tego mute... także dodałem jedno 0 :)
dla przypomnienia posłuchaj sobie demko... 
http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20200523-160954-1448669469-de_mirage-___________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip
a to twoja historia w sb
 https://banserwin.pl/index.php?p=commslist&searchText=shezzy
także na ile ty musisz dostać to mute by wkońcu zrozumieć co robisz źle:>?

aa po za tym skoro nawet nie rozumiesz za co po co i dlaczego dostałeś to prośiłbym o przedłużenie tego mute do czasu aż przejdziesz mutacje:) czyli jakies 5lat :)

Edytowane przez Lame ek
musiałem coś dodać i poprawić:)
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Czy była konieczność dawania muta na ponad 2 miechy to zależało od sytuacji mnie osobiście nie było tam ale jako dawny admini mogę się wypowiedzieć że nie raz dostawałeś ostrzeżenie zamiast muta to były wyjątki ale i tak potem dostawałeś muty ode mnie czy od innego admina ja a co do wypowiedzi @ Pawciu_KINGczy powinien dostać per muta to nie wiem może nie posądzajmy się za daleko może ten mut na 2 miechy to idealnie albo może za dużo to zależało od sytuacji w której mnie nie było a co będzie to zależy od @ NeQ.

• Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano

Fakt przywitanie było. Ale słusznie zostałeś zmutowany na serwerze. Może ciut za dużo. 
Ale fakt faktem czy admin czy jakiś znana inna osoba sporo nadużywasz mikrofonu i zagłuszasz innym grę. 
Więc jak @ Pawciu_KINGoraz @ Lame ek napominali Ci iż abyś przestał używać mikrofonu, bo dostałeś upomnienie 

oraz nie potrzebnie wdawał się w dyskusje to potem wychodzi. 
Samo SourceBans mówi za siebie. Oraz niech @ NeQ. wyda decyzje. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zważywszy na Twoją historię blokad komunikacji, ten mute jest słuszny, ale skracam go do miesiąca.

Po tym czasie stosuj się do zaleceń adminów i nie nadużywaj mikrofonu.

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.