Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin o nicku "H.A.N" zrobił mi dzisiaj około godziny 10:20 screeny zaprosiłem go do znajomych bo nie mogłem ich znaleść dawał mi rady, wskazówki poradniki z tego forum, ale wciąż nic i stwierdził, że musze tutaj napiasć, że ich nigdzie nie mam. Mam ponad 2k godzin w 1.6 ponad 800 w CS:GO po co mam czitowac? Prosze o szybkie UB

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przepraszam że udzielam się w tym temacie, ale wysłałem graczowi oba poradniki, po czym odpisał że dalej ich nie znalazł. 

Gracz napisał że posiada system Windows vista

\/

• Właściciel
Opublikowano

Jaki masz windows?

• Legenda
Opublikowano

A grasz na Steamie? 

Jeśli tak to poszukaj w folderze: 

C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike

lub jeszcze sprawdź to: 

C:\Users\User\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish\

Opublikowano

Właśnie to jest magia windowsa 7 znam ten ból nigdy nie oszukiwałem podczas gry ale na 10x robionych SS z 2-3 razy nie miałem więc nie jest to wina kolegi prosiłbym kogoś z ub team o rozpisanie demka bo sam nie mam internetu

Opublikowano

Właśnie to jest magia windowsa 7 znam ten ból nigdy nie oszukiwałem podczas gry ale na 10x robionych SS z 2-3 razy nie miałem więc nie jest to wina kolegi prosiłbym kogoś z ub team o rozpisanie demka bo sam nie mam internetu

Od trzech lat gram w csa na windows 7 miałem już ponad 50 razy jak nie więcej zrobione ssy i jeszcze nie było takiej sytuacji żebym ich nie miał.

Opublikowano

Od trzech lat gram w csa na windows 7 miałem już ponad 50 razy jak nie więcej zrobione ssy i jeszcze nie było takiej sytuacji żebym ich nie miał.

Zdarza się mój sąsiad dobry ziomek też ma kupe czasu windows 7 i grał na nim w CS 1.6 bardzo bardzo długo dostawał SS nie ma codziennie gdy sam jeszcze byłem botem i zawsze je miał. Lecz sam zaskoczył się gdy ich nie dostał i zdarzyło mu się to 2 razy nie każdy ma z tym problem lecz zawsze moze spotkać ciebie to samo na ym systemie operacyjnym ;).

Opublikowano

Screeny są zawsze w tym samym folderze.. Mam prośbe może dalibyście unbana, a w razie czego będzieci mi kręcić demka skoro nie mam ssów ;/

Opublikowano

@BlondAss, Nie musi? To żeś teraz doje*** masz UN Team to jest twój pierd*** obowiązek! Po co masz tą range? Aby się chwalić czy jak?! UB Team zajmuje sie odbanowywaniem bądź nie odbanowywaniem!

@Radioactive, zobacz, że ktos gdzieś kogos zobaczył + mogli dać info wpadłeś na to? Refleks, hmmm... gram w tą gre od 2009 roku wiec przez te 6 lat chyba troche refleksu przyszło... boże ludzie info+radar (którego nikt prawie nie używa) = u was WALLHACK. Refleks = WALLHACK. Fartowna bania bądź skillowa = AIM, ludzie co wy ćpacie?

Opublikowano

A co to moja wina, że nie mam tych ssów? Mr_Danio czy jakoś tak, który sam jest w UB Team mial te same problemy...

Opublikowano

Rzadko daje? hmm... to ciekawe grałem już nie raz z "OJcieC RyDzYk" i jakoś każdy mowił info może on to potwierdzić i sam mnie sprawdzał ( chyba )... A co do radaru właśnie tylko moich i widze, gdzie kto stoi, stal i widze, ze padl wiec... jest jedna mozliwosc gdzie moze stac (zalezy, ktore miejsce)

Opublikowano

Wypowiedź z rozpiską dema z mojej strony, może pojawić się jutro, chociaż niekoniecznie,  zależy jak będę stał z czasem, a w tym tygodniu z tym jest naprawdę kiepsko. W sytuacji gdyby nie pojawiła się rozpiska z mojej strony, jeśli jest taka możliwość, proszę innych UBT o podjęcie decyzji beze mnie.

Opublikowano

W ciągu najbliższej godziny wydam werdykt właśnie biorę się za oglądanie demka. Przejrzę dokładnie całe demko ze specjalnym zwróceniem uwagi na wasze czasówki panowie. 

Każdy następny post będzie karany ostrzeżeniem 

Opublikowano

Na podstawie zgromadzonych dowodów oraz dokładne sprawdzenia demka przez 3 członków ekipy stwierdzam ze dane dowody są wystarczające aby nałożyć bana na gracza. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Ban zostaje !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.