Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: Autistic Dumpster Baby, rzadziej pod nickiem Szutekkk
  2. Imię: Michał 
  3. Wiek: 21 
  4. Steam ID: STEAM_0:0:456154503
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Autistic Dumpster Baby/147.135.199.68:27015/ , godzinek trochę brakuje ale myśle, że to nie jest jakimś dużym problemem. Wszystko idzie nadrobić 
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Były współwłaściciel dobrze prosperującego serwera JailBreak.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Nazywam się Michał, aktualnie studiuje więc pomiędzy imprezowym życiem mam sporo czasu na granie. Dodatkowo na sieci jestem od 2016 roku, co można sprawdzić na moim profilu. Co prawda nie udzielam się ale lubię sobie poczytać co tu się ciekawego dzieje. Jestem raczej nocnym markiem jeśli można tak powiedzieć, bo wstaje o 16, a idę spać jakoś przed 6. Czasami w tych godzinach przypałęta się jakiś aimbocik co psuje fajną atmosferę na serwerze. Jestem pewien, że przydałby się wtedy ktoś taki :)
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wydaje mi się, że przynajmniej te 1-2 godzinki dziennie jestem w stanie posiedzieć na serwerze wiadomo, że każdy ma swoje życie i czasami brakuje trochę tego czasu.
  10. Posiadasz mikrofon?: TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiście
  12. Linki do poprzednich podań: Takowych nie było
  13. Kontakt: Można mnie zaprosić na steamie (https://steamcommunity.com/profiles/76561198872574734) ewentualnie pisać na forum
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK
  15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE
  • Donator
Opublikowano

+ wiek 

- gt 

+ doswiadczenie/SM

- forum 

Nabij te 50 h utrzymaj regularne gt i napisz jeszcze raz.

Jestem na Nie

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.