Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: TGanK #GM2L

Nick admina banującego: Pajac!

Data/Mapa:  05-09-20 14:22 am_mirage chyba

SteamID: STEAM_1:1:222956204

Serwer (mod):    Arena 1vs1#2                          

Opis sytuacji: Dostałem bana prawie pod koniec mapy gdzie grałem na niej od początku powód WH, którego nie miałem. Proszę pokazać dowód na to, że było inaczej demko czy cokolwiek. Admin nie ogarnięty nie umie odróżnić dobrych graczy od cheaterów. Gram na tym serwerze codziennie po kilka godzin i nagle takie coś śmieszne to jest. Gdybym miał haxy to bym teraz właśnie nie pisał i poszedł na inny serwer ale za to, że admin jest chyba ślepy lub zrobił to przez przypadek pisze żeby mu się oberwało :).

Opublikowano

Aktualnie jestem na wyjeździe i dopiero raczej pod wieczór uda mi się przeanalizować DEMKO z góry Przepraszam ;/.

Opublikowano

Przeglądnąłem demko, no i nic specjalnego tam niema. Jedynie w jednej akcji mi kamera u ciebie się obróciła 13:28, ale to możliwe że tylko u  mnie tak to wyglądało.

Także gracz raczej Czysty, ale no nie powiem byłeś sprawdzany przez 2 Administratorów i akurat padło że to ja ci Bana wlepiłem. Życzę miłego dnia :).

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.