Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze tutaj z racij tego ze juz 2 raz zostalem 'okradziony' lub te bugi serwera spowodowaly ze zniklo mi okolo 2000 szlugow na JB Wczoraj mialem jakies 1650 z groszami a dzis wchodze patrze mam 55.na szlugach b. mi zalezy niestety jedyny dowod jaki mam to ludzie miedzy innymi tomek ks 3 mam sie ramy xmen mimi itp bo sami sie pytali czy dam im szlugi. A i jeszcze rambo krolik sam mi dal okolo 500. Ogarnijcie te bugi bo na tym tracicie. To nie jedyny bug na serwie.Kolega cycu dostal mafioze na 2 rundy i pare osob tez wiec rozpisywac sie nie bede bo i tak ktos zakmnie temat i po sprawie bedzie a moje ok. 2000 szlug wyfrunelo

Opublikowano

Pisałem już o tym do Play'a, ma to sprawdzić i ewentualnie coś poprawić.

Ps. Ja straciłem ok. 5 k szlugów ( Nie licząc poprzedniej aktualizacji :) )

2. Prosił bym już tutaj o usunięcie takiego czegoś jak ,,Daj szlugi,, z czasem będzie coś takiego jak było na CodMod 801lvl, że ludzie kradli ( w tym przypadku będą to szlugi ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.