Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Izuxo

Poprawnie bo "Mr"_Danio sie bedzie pluć...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Izuxo aka Gram Se <3

Nick admina banującego:  Mr_Danio
Data/Mapa: NIE WIEM NIE BYŁO MNIE 0.o
IP/SteamID: 
83.26.165.122
Serwer (mod): BF2
Opis sytuacji: no więc moi mili zgromadzeni :) dostałem bana nie wiem za co wh/aim nie ważne dostałem ss'y po 5 minutach te ssy były już na forum a tutaj jakis "MR"_Danio wyskakuje z jakimś tekstem nie wiem do czego on ma służyć juz podaje... "
Czy to so do cholery jakieś jaja specjalnie zostawiłem ten temat aby ktoś inny się wykazął przy sprawdzeniu ss i poszło perfekcyjnie 4 ss mają taki sam numer skompresowania czyli 0. UB BRAk" ... Może mi ktoś wyjaśnić o co temu za przeproszeniem BURAKOWI chodziło ??? Wstawiam ssy poprawnie zgodnie z wzorem jestem czysty jeden Admin mi daje UB, a gdy mnie niema w domu nie jestem na serwie ten łeb mi daje kolejnego bana za chuj wie za co.... (Pewnie jeszcze mi da 3 warna z dupy za to że napisałem "chuj").

A no i jeszcze nie podoba mi się powód mojego bana :Cheater: - to mnie obraża :)
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Izuxo aka Gram Se <3 
[AMXBans] Reason : ' Cheater ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Your SteamID : ' ' 
[AMXBans] Your IP : ' 83.26.165.122 ' 

[AMXBans] =======================================
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB - Zamykam

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Jebanego buraka to sobie w rodzinie szukaj kolego z całą pewnością go tam znajdziesz. 

2. Nie mam zamiaru kłócić się z dzieckiem i mięknąć przy dawaniu UB jak co niektórzy zawsze mam twarde zasady i się ich trzymam. 

3. Z całą pewnością dostaniesz 3 warna z dupy !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.