Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mr_Danio Napisał: "Czy to so do cholery jakieś jaja specjalnie zostawiłem ten temat aby ktoś inny się wykazął przy sprawdzeniu ss i poszło perfekcyjnie 4 ss mają taki sam numer skompresowania czyli 0. UB BRAk"... O co Ci czlowieku kurwa teraz chodzi, ja się pytam? Wstawiłem ssy przez 7zip następnie wstawiłem na zippyshara.... jaki jest problem bo nie rozumiem ??? Dostałem bana/ss'y nie wiem za co, 5 minut po banie ssy już się "kompresowały' (?) na tego waszego zippyshara, i wstawiłem razem z linkiem co Ci nie pasuje ? Hmm?
Link do oryginalnego tematu:: 
http://katujemy.eu/index.php?/topic/4649-izuxo-x2/

Opublikowano

a ja skompresowałem wszystkie ssy jakie dostałem do 1 pliku to źle ? -.-

"   * Zaznaczamy wszystkie SSy które zrobił nam admin (nazywać się mogą np. de_dust0001, de_dust0002 itd.)

* Klikamy na zaznaczone pliki prawym przyciskiem myszy i wybieramy "Add to archive".
    * Następnie wrzucamy je na darmowy hosting, np....  "

zaznaczyłem wszystkie skompresowałem wrzuciłem na hosting i wstawiłem linka w czym problem??
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dwa podobne tematy. Kosz

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.