Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kepso

Nick admina banującego: BedNasz

Data/Mapa: 02.05.2020 / de_mirage 2

SteamID: STEAM_0:1:30664943

Serwer (mod):          de_mirage 2                     

Opis sytuacji: Grałem sobie wieczorkiem ze znajomymi na waszym serwerze , w pewnej chwili admin o nicku BedNasz zbanował moje konto permanentnie , w powodzie napisał że czituje , śmieszna sytuacja troche bo zostałem zbanowany na koncie na którym mam 111 level steam oraz około 20 pinów tylko debil by odpalił wspomagacze na takim koncie , wiec nie rozumiem powodu bana 

Opublikowano

+ dodam że byłem top 2 na serwerze męcząc się wbijając topke cały dzień

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, kepso napisał:

Twój nick: Kepso

Nick admina banującego: BedNasz

Data/Mapa: 02.05.2020 / de_mirage 2

SteamID: STEAM_0:1:30664943

Serwer (mod):          de_mirage 2                     

Opis sytuacji: Grałem sobie wieczorkiem ze znajomymi na waszym serwerze , w pewnej chwili admin o nicku BedNasz zbanował moje konto permanentnie , w powodzie napisał że czituje , śmieszna sytuacja troche bo zostałem zbanowany na koncie na którym mam 111 level steam oraz około 20 pinów tylko debil by odpalił wspomagacze na takim koncie , wiec nie rozumiem powodu bana 

Pozwole sobie udzielić się tutaj za Bednasz'a.

Po 1. Podszywanie sie pod Admina na TeamSpeak 3, za bednasza.

Po 2. Nie jestem adminem na tym serwerze i raczej na ten moment nie chce być, ale jako że mam ogromne kilkuletnie doświadczenie w sprawdzaniu takich ludzi jak ty, nie miałem wątpliwości że jesteś odpalony.

Ale przejdzmy do sedna. Mianowicie, granie AWP/Scout/Deagle cały czas odkąs wszedłeś na serwer nic jeszcze nie znaczy, ale już wychylanie, sprawdzanie będąc od razu wcelowanym to już podejrzane. I tak było przez kolejne mapy, mapy.. Milczałem, do czasu kiedy zobaczyłem w twoim TAG'u nagle NOVOLINE. Jak nie którzy wiedzą jest to strona z Cheat'ami. Zabijanie AWP/Scout'em będąc wcelowanym dosłownie na wysokości ścianki że przeciwnik nie miałby żadnej możliwości przejscia. Mam tu na myśli że nawet KennyS tak nie potrafi. Ludzie przechodzili na Specta aby Cie zobaczyć jak grasz, twoje InHuman Reactions. Kryłeś sie świetnie, do czasu.

Rozumiem twoje odwołanie oraz płacz. Mam także w dupie twoje konto, wyboostowane pochwały, czy tam Faceit. 

Po 3. Twój płacz z graczem Adil na ts i wyzywanie mnie od konfidentów. Wybacz ktoś coś musiał zrobić. Dlaczego także nie napiszesz jak mówiliście na ts że " Zrobimy nowe konta i rozpierdolimy ten serwer " ?

Po 4. Co do gracza Adil, możesz także pisać odwołanie, waliłeś, skanowałeś tak samo jak twoj kolega. Scout/AWP. Inne bronie to lipnie. Co tu więcej pisać. Nie będę kopiował tego co wyżej napisałem.

Po 5. Piszesz że "Tylko debil by się odpalił na takim końcie ". Widocznie jesteś debilem że się odpalasz. Wytłumaczyłeś mi zreszta na ts " Kto w dzisiejszych czasach nie czituje ? " No widzisz, my to zwalczamy, więc na serwerze katujemy ich nie zobaczysz tak wiele. 

Po 6. Nie tylko Bednasza prosiłem o wejście na serwer aby dać wam Perma. Byłem, jestem i pozostane pewny swojej decyzji. I Każdy kto grał na serwerze w tym czasie. Specjalnie wchodziliśmy w miejsca na chodem aby was sprawdzić. Osobiście, stary nie pogrążaj sie, coś innego mówicie na ts a coś innego piszesz.

Pozdrawiam:

Azumi

fdsfsdf.png

• Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.