Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko tyle powiem. takich kurwa nieogarów macie w UB Team że masakra. Koledzy nie potrafią odróżnić czy dany gracz gra na wh czy też nie. BatmaN był czysty tak samo jak ja . Dostał tyle razy ssy I były czyste tak samo u mnie. Więc nq wszystkim wsczególności dla ADMINA o nicku sejvi. To jest dowód że admini to debile (bez urazy nie wszyscy). Sejvi. chciał być 1 w topce, ale nie mógł dogonić BatmaN'a . Co zrobił ? Ha proste dał mu bana . I zamiast rozpisać demko to miał wyjebane i grał, wbił top1, a jak BatamN dostał Ub to zmył się z serweru, już nie gra. To się nagrał chłopak.  Chciałem pozdrowić wszystkich tych którzy więdzą że ja bądź BatmaN nie ma wh ,wiem że są tacy.

A dla wiadomości dla Play COD MOD 801 i tak padnie co byś nie robił .  Chyba że ogarniesz spoko adminów, a nie dzieci poniżej 15 roku życia ^^ . Tyle w tym temacie nie będę nic już tu pisał . Bo zaraz Spam^^ w obronie hahah^^ .

Opublikowano

Tak i powiedz mi teraz że brat ma 9 lat i dostał bana to ci powiem ze mi się nei wydaje bo zachowuje się i pisze itp jak osoba starsza a najlepsze jest to ze ty i twój brat to taka sama bujda jak wasze czyste granie na jednym ip tak samo forum.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Kosz

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.