Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: CookieS!

Nick admina banującego: MrAim3r

Data/mapa: 04-25-20 19:42      Mirage 

Steamid: STEAM_1:1:458392460

Serwer: ★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2 |

Opis sytuacji:

Grałem na serwerze normalnie, podawałem info i kompletnie bez powodu dostałem bana za rzekome cheaty od MrAim3r. Byłem tu na swoim drugim koncie, a to dla tego że grałem przedtem mm'a  i nie chciało mi się przelogowywać. Jeśli to był taki problem to admin mógł mnie kicknąć i w powodzie napisać wbij na maina. Chcę wiedzieć czym się kierował admin (jaką akcją niby) kiedy mnie banował.

Wycinek z konsoli: You have been banned by this serwer, check Katujemy.eu for more info.

link do demka:http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200425-192810-2096119991-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Runda 2, czas 3:42 – skanuje smoke przez bardzo długi czas bo na mini mapie cały czas widzę że ktoś tam siedzi i widać czerwoną kropkę. To nie może być decoy bo gdy dodana została panorama to nie wyświetla się jako przeciwnik na mapie(decoy)

Runda 5, czas 11:25 – słyszę że gość z m4 jest w connectorze no to wychylam na connecta, ale później go słyszę pod shortem no to zabijam. Obracam się do okna bo może ktoś tam jest no i był. (nie wiem jak dla mnie zupełnie normalne 2 fragi).

Runda 6, czas 13:15 – idę znowu Under’a (bo czemu nie) podaję info że 2 okno bo słyszę kroki i scope. Za 3 razem wskakuje na murek pod oknem i kiedy wchodzę do okna to jak byk widać lufę awp typa z jungli (w tym czasie leci taktyczny prefire bo TO JEST NAJCZĘŚCIEJ OBIERANA POZYCJA DO OCHRONY OKNA PRZED BOOSTEM!!!). Więc skaczę żeby miał mniejszą szanse na trafienie mnie, i zabijam.

Edytowane przez CookieS!
pomyślałem że rozpiszę demo
  • Inwestor
Opublikowano

Witam dam kilka przykładów z jednego demka.

Runda 1 czas 2:00 spowolnienie 1/2x widać że strzelasz za przeciwnika a trafiasz heda
Runda 2 czas 4:03 widać na spowolnieniu że strzelasz w hitbox za przeciwnikiem 
Runda 6 czas 13:30 i dalej dziwne info i nad ludzkie możliwości zabića przeciwnika w lederze

Moim zdanie używasz czita o nazwie Back Trakinng
Pokaz czyita jak on działa jest pokazany w filmiku przez youtubera Forever 
czas odpalcie w 1:13 to wszystko będzie jasne o co mi chodzi. 
https://www.youtube.com/watch?v=V7wWotDEPF8

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.