Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: telsen

Nick admina banującego: MrAim3r

Data/Mapa: Dzisiaj, Mirage

SteamID: [U:1:442522679]

Serwer (mod):  Only Mirage #2                             

Opis sytuacji: Ban za "czity" - chciałbym obejrzeć sytuacje, które były tak bardzo podejrzane. 

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Inwestor
Opublikowano

Witam dam kilka przykładów z jednego demka.

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200425-122905-392963758-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Runda 5 czas 7:10 jak byłeś w oknie podałeś info że ktoś jest w anderze chociaż nikt wcześniej
po porostu przeciwnik szedł na shif a jak oberwałeś granatem to w wtedy to potwierdziłeś że ktoś tam jest.
W tej samej rundzie chwilę po tym jak byłeś w oknie wróciłeś się na tiket wystrzeliłeś pocisk w stronę pałaców 
zanim przeciwnik wyszedł ale spudłowałeś. I podałeś fajne info że przeciwnik jest tetris chociaż nikt 
wcześniej tego nie podał a twój sojusznik od razu zabił.
To oznacza że masz wallhack albo info z ts lub inne tego podobne rzeczy.

Runda 6 Na początku rundy poszedłeś po drewno i tam usłyszałeś przeciwnika w pałacach i podałeś info spoko ja to też usłyszałem 
i też pewnie bym podał ale przeciwnik który był na daleko od rampy nie powinieneś go usłyszeć ale podałeś info że jest na rampie.

Runda 7 czas 12:51 jak wychylałeś się na ander byłeś od razu wcelowany na głowę przeciwnika celując przez ściany

Runda 11 czas 18:27 na zwolnieniu 1/4x widać twój celownik z dala od przeciwnika głowy ale i tak go zabiłeś pierwszym strzałem w heda
a wiadomo że jak jesteś przykucnięty to z AK-47 pierwszy strzał powinien polecieć w ścianę a tak nie było.

Runda 23 czas 42:49 zabiłeś przeciwnika będąc do niego odwróconym w headshota pierwszym strzałem chociaż twój celownik był skierowany w ścianę 

Dwie takie same sytuacje w dwóch rundach 11 i 23 to oznacza że korzystasz z czita Feake in real engal.

Pokaz czyita jak on działa jest pokazany w filmiku przez youtubera Forever 
czas odpalcie w 1:13 to wszystko będzie jasne o co mi chodzi. 

• Premium
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.