Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:RamPamPam

Nick admina banującego:perła_official

Data/Mapa:23-04-2020 snowdream

SteamID:STEAM_1:0:544398553

Serwer (mod):deathrun                           

Opis sytuacji:Jest taki "bug" nie wiem czy to można nazwać bugiem, ale jeżeli kliknie się przycisk "A" i przycisk "D" jednocześnie to się dostaje 50 speeda i ja tak robiłem jeżeli już chcecie wiedzieć, teraz cały serwer będzie tak robił ustawiałem celownik mniej więcej w tym samym miejscu żeby po prostu to wyszło bo jakbym dał bardziej na prawo lub lewo to bym po prostu spadł.. + Warto dodać, że niektórzy gracze mnie "nie lubią", bo się podpisałem na skargę na jednego z nich i teraz się "mszczą" tym graczem był też "perła" więc dlatego też może się mści..

Wycinek z konsoli:Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

• Zasłużony
Opublikowano

Po naprawdę długiej rozmowie użalania się w wiadomości prywatnej, sam pogubiłeś się w swoich zeznaniach. Wpierw poinformowałeś mnie, że taką prędkość otrzymałeś przy pomocy buga, który znajduje się na serwerze oraz svipa, którego zakupiłeś. Sam svip dodaje +20% speeda, a bug na serwerze występuje, to prawda... dzięki niemu możemy zyskać +50 speeda po skoku. Rekord, który uzyskałeś, zrobiłeś około godziny 20:40, pobawiłam się trochę w detektywa i uzyskałam informację, iż svipa zakupiłeś tego samego dnia PO godzinie 22:00, więc na wstępie już skłamałeś, że posiadałeś w tamtym momencie svipa. Po dalszej rozmowie nagle stwierdziłeś, że rekord zrobiłeś za pomocą buga oraz long jumpa, jednakże gdybyś zakupił taki bonus, automatycznie Twój rekord zostałby zapisany w topce z bonusami. 
Wychodzi na to, że rekord robiłeś bez żadnych bonusów oraz bez svipa, mogłeś jedynie wykorzystać bug na serwerze, który i tak nie pomógłby na tyle, aby osiągnąć taki wynik.

Pozdrawiam cieplutko z rodzinką :1x:

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Decyzja ostateczna i niepodważalna.

Kolejne odwołania zostaną odrzucone.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.