Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PrK

Nick admina banującego: Pajac 

Data/Mapa: 04-24-20 12:16

SteamID: STEAM_1:1:425570286

Serwer (mod):   ✔ ARENA 1VS1 ✔                            

Opis sytuacji: Wchodzę gram one tap'y only, no ale widać że za mocny, dodam że chętnie mogę poczekać na rozpisanie demka przez owego Admina, i chętnie zobaczę w którym momencie mam dziwnego pov'a. Bo ban raczej żebym nie uprzykrzał życia innym. 

Wycinek z konsoli: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist

Opublikowano

Strzelasz bardzo ładnie, za każdym razem praktycznie siadał ci tzw. "HS".

Wiele osób poprzez to cię zgłaszało , po namysłach wszedłem na Specta no i obserwowałem. Widocznie moje Obserwacje źle się sprawdziły i wyrwałeś Bana.

Każdemu się zdarza, a nie na co dzień spotykamy takich graczy na tym Serwerze. Tym bardziej że mamy rok 2k20 i wiemy jak to wygląda bardzo często, bo wiele osób aktualnie lata na tzw. "Wspomagaczach". Obejrzałem jeszcze przed tym twój SteamProfil no i posiadałeś również niektóre z Negatywnych komentarzy oczywiście możliwe że wynikało to z tego że "Dobrze Strzelasz".

To co zauważyłem jedynie na Demku napisołech żeby nie było :

2:45 , 3:17 - Piękne ONESHOTY (Oczywiście nie mówię że jest tu coś ze wspomaganiem ale no siada).

4:35 - STOISZ 10 SEKUND PO CZYM RUSZASZ I PIERW TAK ŁADNIE NIE WCHODZI  (Możliwe że nie siadało)

http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20200424-121035-1186457960-am_dust_katujemy_KAT-_PL__________ARENA_1VS1_________128TR_Katujemy.eu_1shot1kill.pl.dem.zip - LINK DO DEMKA ( SORRY ZAPOMNIAŁEM )

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.