Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: vinceyo

nick admina: console

steamid: steamcommunity.com/id/ayvincent

serwer: 5vs5 (mirage only)

opis: na serwer wszedl pewien gracz (nie pamietam nicku) ktory cheatowal i caly czas wysylal charakterystyczna wiadomosc "Visit www.EZfrags.co.uk for the finest public & private CS:GO cheats" (cos w tym stylu) po kazdym zabojstwie. ja jako iz wielokrotnie bylem przez graczy na tym serwerze oskarzany o cheaty (chcialbym zaznaczyc, ze ich nie uzywam), to postanowilem skopiowac ta wiadomosc i wyslac ja na chacie dla zabawy. dwie minuty pozniej dostalem bana.

wyicnek z konsoli: szczerze, nie wiem o co chodzi z tym wycinkiem (nie wiem o ktorym mowa), ale jezeli chodzi o ten, to podaje

Connecting to public(145.239.16.113:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.16.113:27015
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

tutaj jest ss bana (zawarta tam jest data itd.) - http://prntscr.com/s54im4

kilka godzin pozniej stworzylem nowe konto, zeby grac na tym serwerze (wciaz czysto xd) na ktorym w nocy dostalem kolejnego bana (tym razem od konkretnego admina, )

nick: edvard katana

nick admina: raynie

steamid: steamcommunity.com/profiles/76561199050360828

serwer: 5vs5 (mirage only)

opis: po prostu zabijalem graczy, wychylalem sie pewnie, bo nie obchodzilo mnie, czy zgine, czy nie. bana dostalem gdy bylem offline, poszedlem na dwor, wracam, a tu ban.

wyicnek z konsoli: jezeli chodzi o ten, to prosze: 

ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(145.239.16.113:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.16.113:27015

tutaj jest ss bana (tak samo, data itd.) - http://prntscr.com/s54l58

jezeli jest mozliwosc, to prosze o unbana na obu kontach, jezeli nie, to priorytetem dla mnie jest vinceyo (to pierwsze, z 20lvl steam)

nie wiem o jakie wycinki z konsoli chodzi, wiec jezeli okaze sie, ze podeslalem cos zlego, to prosze o odpowiedz, poprawie.

dzieki z gory.

• Premium
Opublikowano

29 minut temu, vinceyo napisał:

kilka godzin pozniej stworzylem nowe konto, zeby grac na tym serwerze (wciaz czysto xd) na ktorym w nocy dostalem kolejnego bana (tym razem od konkretnego admina, )

Cytat

&1. Zasady ogólne

&1.1 Wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz jego regulamin.

&1.2 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia graczy z jego przestrzegania.

&1.5 Zakazuje się wchodzenia na serwer podczas aktywnego bana.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.