Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Andrzej

Twój nick na serwerze: tromba bomba 

Mutacja głosu: Jest

Staż na serwerze (Link do GT): z 117h jest, zmieniałem nicki więc ciężko będzie mi sprawdzić https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.166:27015/top_players/?query=tromba+bomba wiadomo że gametracker liczy tylko godziny na jednym nicku, wiec odrazu tutaj wspomnę

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak

Steam ID:  STEAM_1:1:309401114

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tibijka/

Doświadczenie: Potężne, administrator na serwerach 1.6 deathrun/speedrun/hns, ponad rok adminowałem na serwerach deathrun cs go i sprawdzałem się w tym całkiem dobrzę. Również byłem GM'em na serwerze Metin2. Prawie byłem tutaj adminem.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 9,5/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę, że od 5 do 10 godzin dziennie w dni nieszabasowe, oraz wolne od treningu

Dlaczego Ty?:  Jak już napisałem wyżej mam pewne doświadczenie odnośnie adminowania na serwerach bh. Do tego bardzo lubię to robić.  Jestem bardzo obiektywny interesuje się przyrodą, mechaniką, kulturstyką oraz informatyką, spędzam na serwerze połowę swojego wolnego czasu podczas dnia nieszabasowego. Gram już ponad 10 lat na deathrunie wiadomo że z przerwami, drogą dedukcji dochodzę do konkluzji, że jestem najbardziej doświadczonym skoczkiem na serwerze. Staram się pilnować porządku nie tylko w domu ale i na serwerze upominając innych graczy. Staram się również pomagać administratorom gdy nie wiedzą co zrobić w danej sytuacji. Dodatkowo często udzielam się na forum i jestem graczem tego serwera prawie od początku. Trenuję MMA w klubie poznańskim oraz zajmuje się piłką nożną.

Akceptujesz regulamin serwera?: Ta

Akceptujesz regulamin forum?: Ta 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie 

+ sm 

Do tego pragnę dodać, iż mialem przyjemność być adminem na serwerze na którym gracz aspirujący do tego tytułu nim był i uważam, że swietnie się do tego nadaje. Nie leci w przysłowiowe „kulki” a do tego jego umiejętności w skakaniu wykraczają poza wszelkie normy. 
Jak dla mnie w 100% na tak. 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.