RikiTiki Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Twój nick: RikiTiki Nick admina banującego: CONSOLE Data/Mapa: ONLY MIRAGE #2 / 04-19-2020 SteamID: Steam_1:0:441684672 Serwer (mod): ONLY MIRAGE #2 Opis sytuacji:nie ma co opisywać chyba. nie wiem co zrobić za bardzo i dlaczego dostałem bana Wycinek z konsoli: Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Failed to load image data from https://media.st.dl.eccdnx.com/apps/csgo/images/trans.gif **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGS Mam nadzieję że wszystko dobrze dałem z góry dziękuję.
Head Admin Kacper Posted April 19, 2020 Head Admin Posted April 19, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts