Melisaaa Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Witam. Jak już niektórzy wiedzą, zostałem nowym opiekunem serwera Retake. Na początek kilka słów o naszej współpracy. 1. Chcę, abyście wyrabiali minimum 3 godziny tygodniowo, jeżeli jednak nie dasz rady, napisz do mnie na PW na Steam. 2. Jeśli wyrobisz 5 godzin tygodniowo, dostaniesz Vip'a. 3. Moje "widzimisię" chcę aby wśród was panowała koleżeńska atmosfera jesteście Administratorami - macie świecić przykładem (m.in nie przesadzajcie z wulgaryzmami) w stosunku do graczy bądźcie wyrozumiali liczę sobie szczerość i nie cierpię kłamstw tak jak każdy - jestem człowiekiem i zrozumiem wasze problemy odwiedzajcie forum przynajmniej raz dziennie 4. Bazuje na systemie Pochwał i Ostrzeżeń. 4.1 Pochwałę otrzymasz gdy: wyrobisz 8 godzin tygodniowo +1 przez miesiąc nie dostaniesz ostrzeżenia +2 przez miesiąc nie będzie na ciebie skarg +1 Maksymalnie możesz otrzymać 6 pochwał 4.2 Ostrzeżenie otrzymasz gdy: nie wyrobisz 3 godzin tygodniowo +1 nie rozpiszesz demka +1 będziesz bawił się komendami +1 użyjesz komend na innym Adminie (oprócz kick za AFK) +2 będziesz prowokował innych +1 nie będziesz przestrzegał obowiązujących Cię Regulaminów +2 nie będziesz wchodził na forum przez tydzień i tego nie usprawiedliwisz +1 3 ostrzeżenia i jesteś zdegradowany. 5. "Wymiana" pochwał 2 - możesz usunąć ostrzeżenie ze swojego konta 2 - możesz dostać Vip'a na tydzień 4 - możesz otrzymać Vip'a na miesiąc Jeśli chcesz coś wymienić, najpierw do mnie napisz! 6. Jeśli rozpoczynasz swoją przygodę jako Admin, polecam Ci ten poradnik: @ xFelipe@ Xif00@ manior@ Bialy_RTV@ Ricky9@ Cr1mSoN@ skocznyyy@ Daavistor Liczę panowie na długą i owocną współpracę. Dodajcie mnie na Steam --> KLIK 3
MLK. Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts