Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: K3NDII

Nick podejrzanego:BatmaN
Rodzaj cheata: WH
Data/Mapa:de_inferno
Serwer (mod):COD MOD 801LV
IP/SteamID podejrzanego:83.11.18.36:27005
Dowody: 
http://www32.zippyshare.com/v/nOiiMDtw/file.html

Postanowilem wejsc na specta i poobserwować gracza bo czesto nie zdazylem wyjsc i zabijal. Z pewnoscia biegnie i celuje tam gdzie jest gracz.Nie za bardzo jest realne celowac zawsze tam gdzie jest dany gracz , mnie smialo skanowal przez sciany gdy nawet nie wiedzial gdzie jestem.

Opublikowano

Wiedzialem ze cos ma ostatnim razem jak gralem na serwerze pod innym nickiem to tez mi sie wydawal podejrzany :)

Normalnie Veq ale tak to na serwerze SkyEN mialem bo wszedlem na chwile zobaczyc jak to to jest na tym moim serwerze na ktorym jestem mistrzem :)

Opublikowano

Wiedzialem ze cos ma ostatnim razem jak gralem na serwerze pod innym nickiem to tez mi sie wydawal podejrzany :)

Zanim wszedłem na specta to jeszcze lepiej czitował. Strzelal w sciane i zabijal.

Opublikowano

Pierwsze dwie akcje wydają mi się spalone.

Ps. Vequs jaki ty inny nick masz :D

No wlasnie jak wszedlem na specta to staral sie tak nie pokazywac wh ale i tak widac.

Opublikowano

ja powiem tylko że nawet nie umiem pobrać wh bo mam tylko 9 lat tylko

Człowieku wes sie nie osmieszaj !czekamy na ocene demka.

Opublikowano

k3ndii po pierwsza ja mam 9 lat a po drugie jestem 1 w ranku heheh i ty chcesz byc 1 w ranku i dletego nie wiem jak ja mam to udowodnić że nie mam wh .nawet  nie wiem jak pobrać ta wh .

Opublikowano

k3ndii po pierwsza ja mam 9 lat a po drugie jestem 1 w ranku heheh i ty chcesz byc 1 w ranku i dletego nie wiem jak ja mam to udowodnić że nie mam wh .nawet  nie wiem jak pobrać ta wh .

Wcale nie chce byc pierwszy w ranku bo nawet nie wiem jakie jest top15. Zglosilem czitera , wcale nie znaczy ze ty masz wh to tylko demko.

Opublikowano

Cześć dawno mnie tu nie było , a to przez niekompetencję kilku adminów. A. co do demka. Nawet nie będę pobierał demka, bo wiem że on czysty jest ponieważ to mój brat.

Opublikowano

Nie obchodzi mnie czyj to brat i nie obchodzi mnie takze że ma urojone 9 lat tak urojone dobrze słyszycie nie róbcie ze mnie durnia drodzy chłopcy. I obiecuje że jak jeszcze raz zobacze posty w waszym wykonaniu panowie, które nie wnoszą nic do tematu zostaniecie surowo ukarani ! 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zbanowany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.