noobxd Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Typ propozycji: Anti-Rush Opis: No tak składam tą propozycję ponieważ zauważyłem (bez obrazy) czasami 2/4 serwera rushuje longa itd i staje się już to irytujące często dla innych,przydałby się według mnie ten plugin.Zmieniło by to grę na serwerze na bardziej ogarniętą ;P. Najlepiej byłby komunikat jak ktoś np: zrashuje longa i by pisało nie raszuj do 1:30 coś takiego i byłaby by blokada lub coś innego.:) Pozdrawiam 1
Donor Zielonaa. Posted April 18, 2020 Woman Donor Posted April 18, 2020 Jestem na nie. Moim zdaniem tak jak teraz gra się dobrze, nie chciałabym żeby się coś zmieniło :) 1
Head Admin Kacper Posted April 18, 2020 Head Admin Posted April 18, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Deserved clouud Posted August 25, 2020 VIP Donor Deserved Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts