Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

288861641_podlup1.png.cd86fbd3e3477dabdd943856937fba7e.png

Witajcie, Katy. Mamy środę, środek tygodnia, a więc pora na kolejne wydanie "Pod Lupą"

Dziś pod nasze szkło powiększające trafia koneserka tak zwanej wóduni, pani opiekun serwera Deathrun oraz 4Fun.

Jest to oczywiście Paulina @ VesX. (inicjału od nazwiska mi nie wolno :P)

Zapraszam do czytania.

"@ Ves od razu kojarzy mi się z rozpiską A4 (będzie wiedziała o co chodzi :cryingg:), a tak serio... miła osóbka, jako płeć żeńska dość dobrze pije wódżitsu (widziałem na własne oczy jak wali z gwinta :cryingg:). Mocno się angażuje w to co robi. Jedna z najlepszych opiekunów jakich miałem w całej historii sieci :default_happy:"

"Paulinka to świetna koleżanka, jak i przyjaciółka. Bardzo fajnie się z nią rozmawia oraz gra. Oczywiście Pani alkoholiczka, jak wszyscy na katach <3. Uwielbiam <3"

"Paulina to bardzo kochana osoba, wspiera mnie we wszystkim. Za często denerwuje się z jakiś mało ważnych rzeczy. Buziaki dla niej."

"Oj co ja mogę powiedzieć o Paulince. Na pewno dobra koleżanka i menelica. Nie no żartuje z tą menelicą ale bardzo w porządku i przyjazna osoba, której można zaufać. <3"

"Bardzo miła, pomocna, osoba. Lubi się pośmiać ma bardzo duży dystans do siebie. Lubi też czasami coś wypić."

"Także co uważam o @ Ves? Znam ją co prawda kilka dni, a z forum kojarzę trochę dłużej. Paulina jest bardzo sympatyczną, miłą i pracowitą osobą. Da się pogadać i pośmiać."

"Co można powiedzieć o Ves, pierwsze co przychodzi na myśl to wóóóóóóóóóóóóódunia, rozdwojenie jaźni. A tak serio to miła, ogarnięta, ambitna i kreatywna dziewczyna. Zaopiekowała się deathrunem jak zimniutką buteleczką smirnoffa, można by pomyśleć że nasza główna bohaterka ma problem z alkoholem, ale przecież ogień nie może zniszczyć smoka! "

"Dużo nie ma co mówić osoba miła i pracowita dobrze się z nią pracuje :)"

"@ Ves Osoba, która jak coś zacznie to napewno to skończy ; ). Od początku jak ją poznałem, zawsze żetelnie wykonywała przydzielane jej obowiązki. Nie będę owijał w bawełne jest to najlepszy opiekun jakiego widziałem i o jakim słyszałem :D. Ehem ehem no to tyle z formalnej formy... Dziewucha na 102, a nawet na 103. Przyjaciółka taka że hej, do tańca i do różańca. Mam do niej wielkie zaufanie, jestem pewny że mogę nią liczyć w każdej potrzebie i wiem, że wszelkie sekreciki pozostaną w prywatnej rozmowie ;). Śmiało mogę powiedzieć, że zbiłbym z nią nie jednego kielona ; p. Wóóódduuunia. A głowę to dziewczyna ma tytanową... z nią się nie przelewa! Podsumowując... super babka i tyle."

"Paulinka to naczelna menelica klanu spod znaku wóóóóóóóóóóóóduni. Jest fantastyczną kompanką do rozmów, gier, picia oraz picia. Super jesteś, nie zmieniaj się. Buziaki <3"

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.