Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 狼

Nick admina banującego: Kaaacikxrd

Data/Mapa: de_mirage

SteamID: STEAM_1:1:461600355                          

Opis sytuacji: Po kilku minutach grania i clutchu dostałem bana za "wallhack".

Wycinek z konsoli: "Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info."
Link do bana: http://sb.bladymirage.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:461600355&advType=steamid&Submit

LINK DO NIEPODWAŻALNEGO DOWODU O MOJEJ NIEWINNOŚCI: 

"Ufam im w 100%"? czy to jest potwierdzenie tego, że cheatuję? Przepraszam bardzo, ale jestem niewinny i zbanowaliście mnie bez powodów. "Szukaj innego serwera" co to w ogóle za tekst? Myślałem zawsze, że Katujemy to przyjazne graczowi miejsce, gdzie zawsze zostanie uczciwie postawiony pod ocenę specjalistów, którzy nie na podstawie zerowych dowodów (z których nawet się wyspowiadałem na przykładzie filmu nagranego jako GAMEPLAY, GDZIE NIE WIDAĆ, ABYM CZEGOKOLWIEK UŻYWAŁ), a rzetelnych dowodów dadzą mu bana lub unbana. 

Także ponawiam żądanie unbana - jestem niewinny. Dałem wam WIDEO z GAMEPLAYu, na którym widac, że nic nie mam.

Czyli dla Katujemy.eu  RZETELNY DOWÓD < Zdanie jakiegoś admina który sobie obejrzał demko?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.