Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Okami

DRUGIE ODWOŁANIE OD WERDYKTU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć zażalenie. Przecież może mój movement celownika jest dziwny, ale nie ma w nim żadnych oznak aima. W ogóle dlaczego administracja ma prawo wytykać mi mój styl gry, uznając go za cheaty? Nie mam żadnych cheatów, a jeżeli bym miał - dostanę VACa, co się nie stanie, bo ich nie mam. Proszę o niezamykanie wątku, bo chciałem się tam odnieść do wyimaginowanych zarzutów co do mojej gry. 

Co to za czepianie się liczby godzin? Afkowałem na kilku laptopach od stycznia poprzedniego roku - za to przecież nie ma bana... Proszę, skupcie się na analizowaniu gry, a nie wytykaniu mi moich statystyk. Wracając. Macie nagranie na którym idealnie widać, że NIC nie mam. Czy gdybym miał aimbota nagrywałbym gameplay z serwera? Właśnie zobaczyłem komentarze co do określonych sytuacji.

1. (33.04) świadomie oddałem strzał WIDZĄC ramię przeciwnika (jest to uchwycone nawet na moim filmie - 4:19)

2. (31:50) tutaj kontroluję fullauto. Widziałem ramię, przez co scanowałem głowę, niestety bezskutecznie. "celownik lata jak głupi" - cóż takie mam fullauto w stresie.

3. (32.41) na moim filmie ta akcja także została uwieczniona (od 3:55). "akcja z awp nie słyszy a celuje po przeciwniku" - po prostu wcelowałem się przez flasha w aparty, po czym cofnąłem będąc oślepiony. Gdy Robson wychylił, ja częściowo oślepiony oddałem flicka, któym go zabiłem. Nie pamiętam, czy go słyszałem, ale to i tak tutaj nie ma znaczenia. Normalnie się wcelowałem w dobrą pozycję z zachowanym dystansem od krawędzi apartów. Oddałem celny strzał i zdjąłem przeciwnika.

Ciekawy jest voicechat który mnie obraża. "Pochwałki widze zhakowane" - kurczę no błagam, to już nie można mieć pochwał od ludzi?

Nie jestem ani toksyczny, ani roszczeniowy. Proszę po prostu o uczciwe traktowanie mnie.

Ponawiam prośbę o unbana. Mam nadzieję, że obroniłem się dostatecznie, aby uznać mnie za niewinnego. 

Link do pierwszego tematu z danymi dotyczącymi bana:

• Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.