Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Należę do grona nowych graczy na serwerze i mam jedno zastrzeżenie dotyczące rozgrywki, mianowicie chodzi mi o skiny postaci dla VIP. Osoba posiadają wykupioną takową ofertę ma skin postaci który wygląda dokładnie tak samo po stronie TT jak i CT co nieraz się po prostu myli. Oczywiście po najechaniu na daną postać jeśli to osoba z enemy teamu to pokazuje się czerwony napis na środku ekranu, ale dopiero jak na nią najedziemy. Nie raz panuje dość spory chaos w trakcie rozgrywki jeszcze jak gra w jednym czasie ponad 30 osób. Bywałem nieraz świadkiem  sytuacji gdzie osoba z mojej drużyny dostawała heda a potem przez mikro padały słowa "myślałem że to mój". Sam też kilkukrotnie doświadczyłem sytuacji że wybiegał mi na plecy jakiś deadpool czy inny spiderman i mnie zabijał a ja bez reakcji.  Moja propozycja aby rozwiązań ten problem byłoby wprowadzenie jakiś ograniczeń że przykładowo dany skin jest tylko dla strony TT a drugi dla CT, bądź rozróżnić je jakoś kolorystycznie, czy to CT bardziej niebieski a TT czerwony? Chodzi mi konkretnie o rozróżnienie stron.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na chwilę obecną się nic nie zmieni.

Pomyślę jakimś innym rozwiązaniem w przyszłości.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.