Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:JOHN TRAVOLTA

Nick admina banującego: BedNasz

Data/Mapa:11-04-2020/ #OM2

Steam id: STEAM_1:1:504633235

Serwer (mod):Only Mirage                                

Opis sytuacji: W sumie to nie zrobiłem nic konkretnego. Zraszowałem pałac po czym piknąłem ct z pałacu dałem fullauto na ct i zabiłem 1 osobę. Miałem statystyki 33 0 13 wiec to nie jest najwyższy poziom moich umiejętności. Wydaje mi się, że chodziło o ta sytuacje. 

Wycinek z konsoli: Nie posiadam, ponieważ dostałem laga i musiałem zrobić restart csgo.

Odp 1: Czas 24h na rozpisanie demka które ma 20 min. 

Odp 2: Poszedłem do pałacu jakieś 5 razy z rzędu i ani razu nie sprawdziłem żadnej z pozycji które wymieniłeś. W csgo czuję się mocnym graczem wiec jak mi ktoś wyjdzie dam rade go zabic. w ostatniej rundzie przed banem wyszedłem na drewno zobaczyłem gracza z ct zeskoczyłem. Pobiegłem na ct i wyszedł mi chlop na Ctrlu dałem mu flicka na palące zabiłem go. 

Po czym zraszowałem ct zabiłem 1 i nagle na boxa wskoczył 2 gracz i tez został zabity. Więc nw co w tej akcji było nie tak. @ BedNasz

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Demko:http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200411-103625-1564465073-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

TT

32 minuta- olałeś totalnie sprawdzenia czy ktoś jest pod drewnem,za palącymi, ninja

34 minuta-podobna sytuacja olałeś sprawdzenie miejscówek wleciałeś na Site A jak do siebie 

Dodam,że kilka osób narzekało na twoją osobę(w tym były admin), no i twój  Steam lvl 0  dodatkowo skłonił mnie do tego by cię zbanować . 

Podsumowując: (Wall-Hack ,Radar-Hack)

Podejrzenie kilku graczy, Steam lvl 0 

Co prawda tylko 2 akcje więcej nie  opisałem, bo dałem bana na podstawie tych dwóch.(Wall-Hack,Radar-Hack)

Pozdrawiam. BedNasz

Edit.

Dobra w takim razie wybacz za moje złe ocenienie akcji może to kwestia mojego niewyspania. Graczowi proszę o unBan.

A ciebie @JOHNY TRAVOLTA  proszę o link do main konta dla formalności.

Edytowane przez BedNasz
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.