Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Damian

Twój nick na serwerze: Kamyk

Mutacja głosu: Jest

Staż na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/kamyk/91.224.117.166:27015/

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:  Tak

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/GruryKamyk/

Doświadczenie: Byłem adminem na 3/4 serwerach także mam doświadczenie. Brałem także udział w zakładaniu jednego, ale nie za bardzo to wyszło. 

Znajomość sourcemoda [0/10]: Myślę, że takie 8/10 będzie 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Nie jestem w stanie tego z góry określić, ale w ostatnim czasie spędzam go stosunkowo dużo i taka tendencję chciałbym otrzymać.

Dlaczego Ty?: Jak już napisałem wyżej mam pewne doświadczenie odnośnie adminowania na serwerach bh. Do tego bardzo lubię to robić. Przez ostatnie 2 lata nie grałem za dużo na komputerze i wchodząc na ten serwer przypominają się stare dobre czasy. Na serwerach na których byłem adminem byłem obdarzony dużym szacunkiem jako admin i takim samym starałem sie obdarzać graczy, więc byłem bardzo lubiany jako administrator. Nie jestem jeszcze może jakoś bardzo znany na serwerze ale gracze już w miarę zauważyli moją obecność spowodowaną całkiem dobrym skakaniem. Pragnę dodać na sam koniec (nie mam co tego ukrywać), że zostałem raz ukarany 30 minutowym banem. Było to spowodowane niedoczytaniem regulaminu i złamaniem prośby TT. Były to moje pierwsze dni na serwerze, a kiedyś nie było takiego typu regulaminów, także był to w pełni mój błąd, ktorego już nie popełnie poprzez zapoznanie się z regulaminem. 

Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście 

Akceptujesz regulamin forum?: Oczywiście 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem Neutral

+wiek
+/-GT
+/-"dlaczego ja"
+SM
-konto pod podanie
+/-doświadczenie

Pograj dłużej pokaż że zależy ci na tej randze i oczywiście daj się poznać administracji jak i graczom, to tyle odemnie.

Powodzenia!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na tak, potężny bhoper, byłem graczem za jego kadencji bycia adminem, byłby świetnym neutralnym adminem, lecz nie zapominajmy, że obecni administratorzy niechętnie chcieli by kogokolwiek ponieważ jak powszechnie wiadomo na serwerze mają oni wyje**ne ego, więc nie brałbym ich głosów pod uwagę, pozdrawiam

• Haha 4
Opublikowano

-gt (nie spełniasz wymagania 20h)

-konto pod podanie

+wiek

+sm

Jestem na TAK pod warunkiem że przejdziesz przez "okres próbny" 

• Lubię to! 1
Opublikowano
9 minut temu, boomer_ napisał:

-gt (nie spełniasz wymagania 20h)

-konto pod podanie

+wiek

+sm

Jestem na TAK pod warunkiem że przejdziesz przez "okres próbny" 

Z tego co mi wiadomo aktualnie trwa „szybka rekrutacja” a w wymaganiach jest napisane 10 godzin na serwerze. Mogę się mylić, lub jest jakiś błąd. Nie jestem pewny co do tego. Przeczytałem wymagania, sprawdziłem czas jaki spędziłem na serwerze i uznałem, że podanie jest dobrym pomysłem. 
Tak czy inaczej dziękuję za poparcie. 

Opublikowano

+Wiek

+Doświadczenie

-GT

-Rozpoznawalność

Uważam, że powinieneś pograć dłużej na serwerze i dać się poznać każdemu.

Jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.