Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:K3NDII zmieniłem na Mars123 bo jak wchodzilem na specta K3NDII to uciekal odrazu.

Nick podejrzanego:Messi
Rodzaj cheata:Aimbot
Data/Mapa:de_dust
Serwer (mod):COD MOD 801 LV
IP/SteamID podejrzanego: 37.30.176.200:27005
Dowody:
http://www24.zippyshare.com/v/37yRgoaL/file.html

Niewiem czy ja mam rozpisac demko czy jak bo i tak nie umiem.

Edytowane przez K3NDII
Opublikowano

Uciekałem?Hahahahahaha

Tak , trzy razy próbowałem nagrać demko za czwartym na innym nicku się udało ? dziwne.

Opublikowano

Oj Kamil Kamil.... Jak już mówiłem, sam grasz i na innych zganiasz :P

Dowody ? ty nawet ss'ow nie potrafisz wrzucic.

Opublikowano

Kilka razy ci pisałem/mówiłem ze jak chcesz to możesz sobie to wrzucic wiec czemu miałbym przed tobą uciekać?A nagrywałeś już niby  wtedy jak sobie staty na drugim  lapku nabijałeś...

Opublikowano

Tak jak Ty demka :)

Mr_Danio

Po tym idiotycznym banie za Wh którego nie miałem szczerze nie obchodzą mnie już te ostrzeżenia... Dla wszystkich którzy czytają.... Uważajcie co wrzucacie... Możecie być posądzeni przez "durną" administrację o WH którego wcale nie mieliśćie... Tak jak ja :P Kupiłem premke 2 dni potem ban za WH którego nie miałem 

PS: Da się tu usunąć konto?

Opublikowano (edytowane)

Kilka razy ci pisałem/mówiłem ze jak chcesz to możesz sobie to wrzucic wiec czemu miałbym przed tobą uciekać?A nagrywałeś już niby  wtedy jak sobie staty na drugim  lapku nabijałeś...

Nagrywalem wlasnie ale za krotkie bo uciekles po pierwszej rundzie.A dowody masz w postaci demka ?

Edytowane przez K3NDII
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zbanowany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.