Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Twój nick: ? stefan

Nick admina banującego: Madison

Data/Mapa: am_minecraft 03.04.2020 około 13:30

IP/SteamID: STEAM_0:1:208673852

Opis sytuacji: Gram sobie kilka rund, jakis koles zaplakal ze mam haksy, nie widze w swojej grze nic specjalnego jestem bardzo mocno przeciętnym graczem. Po około 10 sekundach, admin podejrzewam z goldem, nie przyglądając sie mojej grze banuje mnie instant permanetnie tak jak wspomnialem bazując na opinii graczy. bk XDD Jeszcze dodam, że miała miejsce identyczna sytuacja chwile po moim dołączeniu admin MADISON banuje również bazując na opinii graczy innego gracza bodajże tam za spinbota, nie obserwując typeczka XDDD

Serwer (mod):  ★ ARENA 1V1 #2 ★                

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Powód: Multi Hack XD

Jeżeli mam wrzucić jakieś ssy prosze mi tylko powiedziec gdzie je znajde XD!

Chciałbym zgłosić skarge na owego admina bo wygrał chyba taką funkcje w lejsach i sie do tego nie nadaje XDDD Prosze o jak najszybsze wyjaśnienie niniejszej sytuacji z owym pseudo adminem xdpl

Pozdrawiam, miłego dzionka

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.