Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: BadMan

Nick admina banującego:Madison

Data/Mapa: 03-31-20 09:43/-----

SteamID:STEAM_1:0:512843201

Serwer (mod):  ARENA 1VS1

Opis sytuacji: Witam, grałem na mapce 1v1 z madisonem była już jakoś 3/4 mapa jak graliśmy razem, co chwilę byłem na 1/3 arenie, z nim i innymi (ani jedna osoba nie napisała że podejrzanie gram). Nom i na ostatniej mapce madison się mnie pyta czy smurfuje, ja odpisałem że nie ale miałem dawno konto z suprimem, rzuciłem mu wyzwanie dwa razy,dwa razy przegrał, zaczą pytać o moje main konto to napisałem że konto jest nie aktywne od 2 lat bo na koncie jest Vac (zapoznałem się z regulaminem i to nie łamie żadnego punktu), nagle dostałem perm bana od razu po tym jak to napisałem nie zapytał o nic czy ten vac jest wgl na csgo, na stronce pisze że za wallhacka dla mnie sytuacja trochę śmieszna zwłaszcza że graliśmy już kilka mapek.

Wycinek z konsoli: Piszę to po zamknięciu gry, zielony jestem chyba że można to teraz zrobić jakoś

Opublikowano (edytowane)

Nie ma co wyjaśniać, vac ban na koncie + zupełnie świeże konto.

VAC nie bierze się z niczego.

http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20200331-092051-802220827-am_nuke_ramp_katujemy_KAT-_PL__________ARENA_1VS1____________128TR____Katujemy.eu____1shot1kill.pl.dem.zip

3:22 - celownik na głowę raczej nie przypadkowo

4:15 - podobna sytuacja

6:10 - -||-

12:06 - Patrzenie w zupełnie innym kierunku a gdy zaczynam wychylać na shifcie to celownik od razu na mnie.

Edytowane przez MadiSon
Rozpiska
Opublikowano

Znajdź punkt w regulaminie który złamałem, chyba że sypiesz banami na prawo i lewo. Następnie vac ban jest ale na starym koncie, za to też banujesz? I tak miałem vaca za achivemenchacka do tf2, poza tym pisałem Ci wcześniej, że konto nowe jest bo wracam do gry.

• Donator
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.