Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak będę zakładał nowe tematy, ponieważ nie miałem WH jak mnie zbanujecie założe nowe konto... Nie jestem upośledzony poprostu to jest pierwszy serwer na którym można normalnie pograć, nawet kupiłem sobie premke i tu co ? Kurwa BAN za WH którego nie miałem...

Opublikowano

Jak będziesz zakładał nowe konta to pojdzie Ci ban na IP. Nie zakładaj ich i tak nie dostaniesz UB !

Opublikowano

Z Playem pisałem na GG na Dudnesa poczekam... Może chodź jeden będzie normalny..

Oni sa normalni , ty jestes nienormalny.

Opublikowano

Kamil a ty zamknij ryj bo sam na wh grasz a jak przyjdzie co  to czego do na innych zganiasz.

Wiesz, ja dostalem ss'y ktore wrzucilem bez problemu a to ze ty sam sobie robisz ssy na botach to potem takie problemy sa.

Opublikowano

Wiesz jak ty się w szkole o tym anty ss chwaliłeś to wiesz...

Nadal się będziesz bronił że to KTOŚ używał a nie ty? Jeszcze nam w szkole gadałeś że anty ss działa świetnie..

Opublikowano

Chwalilem sie ze takie cos jest i ze uzywa to pewna osoba na serwerze , osobiscie nie uzywam.Gram na steam i nie uzywam tego.Nastepnym razem polacam krecic demko a nie ss'ami sobie naskrobales i teraz probujesz siłowo to ogarnac szantazujac przy ty UB TM .

Opublikowano

Następnym razem....  Jak mnie nie odbanują to nie będzie następnego razu...Przez  tego jeb*nego trupa -,-

Dziwi mnie tylko jedno....  

Mianowicie na AMXBANS pisze mi tak -,- Adres IP — 83.21.156.39. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany

Opublikowano

Nadal się będziesz bronił że to KTOŚ używał a nie ty? Jeszcze nam w szkole gadałeś że anty ss działa świetnie..

Teraz to zes dowalil ,"dziala swietnie" , what ? NIE UŻYWAM TEGO !

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamykam bo spam

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.