GrudziX Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Nick z serwera:GrudziX 2. Imię:Kamil 3. Wiek:13,5 4. Steam ID: 5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/GrudziX/91.224.117.62:27135/ 6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Nie byłem adminem nigdy na bb ale ogarniam byłem adminem na FFA oraz SURF 7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):9 8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Czesc,mam na imię kamil interesuje sie informatyką oraz matematyką a adminem bym chciał zostac dlatego że nie którzy admini nie umieją ogarnąć kultury na serwerze i chciałem im w tym pomóc 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:w tygodniu 3,5 godz a w wekeend 4,6 godz 10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]TAK 11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:Jasne 12. Linki do poprzednich podań:Pierwszy raz składam podanie na serwer BB 13. Kontakt:FB,STEAM,DISCORD,TS3,INSTAGRAM,STAPCHAT 14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]nie 15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]nie
Deserved clouud Posted March 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 25, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts