Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio smialo pykales na aimie na premce a ty mowisz ze na premce byc nie odpalił.Kogo ty próbujesz oszukać z tymi ss'ami ? przeciez one nie sa nawet robione na serwerze cod mod 801 a ni innym.

Opublikowano

Ja pykałem ? Kamil... Ty mnie już nie denerwuj.... Kto się w szkole chwalił że odpalisz wh i jakiś program do czystych screenów ? Przyznałbyś się ...

Opublikowano

Jaro wstawiłem bo był to pierwszy Ban w którym posądzono mnie o aima czy wh... nie wiedziałem jak się robi screeny i nie zdążyłem ich zrobić przed wywaleniem z serva....

Opublikowano

Jest opcja edytuj - Nie pisz posta pod postem.

Ten link co dałem jasno pokazuje, że miałeś wh.

SSy robi admin nie ty.

Opublikowano

Ja pykałem ? Kamil... Ty mnie już nie denerwuj.... Kto się w szkole chwalił że odpalisz wh i jakiś program do czystych screenów ? Przyznałbyś się ...

Powiedzialem ze jest takie cos. I powiedzialem ze uzywal tego pewien gracz (nie wspomne).Ostatnio mialem ss'y  wrzucilem bez problemow a ty wyjezdzasz z innymi ? smieszne. Posiadam steam a na nowo kupionej premce mam do tego czitowac ? .

Opublikowano

Jest opcja edytuj - Nie pisz posta pod postem.

Ten link co dałem jasno pokazuje, że miałeś wh.

SSy robi admin nie ty.

Jeszcze zrobil sobie sam do tego.

Opublikowano

Ale już, czekaj na wypowiedź kogoś z UB lub administratora/moderatora. Bo robi się spam.

Opublikowano

Kamil nie pier... bo Grydek(Messi) też Ci to potwierdzi...

Grydek tez ladnie jedzie na tej premce na aimie , jescze smialo mi pisze zebym wrzucil te demko. 

Opublikowano

Jestem teraz na tel to nie moge zobaczyć tych ss ale ja nie gram na aimie czy wh....

Człowieku wiesz ze jest taka opcja "Edytuj" ?... Zgłosiłem

Opublikowano

Sory ale nie pisze kilku postów pod rząd wiec się poniżasz w ten sposób.

Nie myśl że odpuszcze sobie, nahpierw sam na wh latasz i tym anty ss czy jakoś tak a potem próbujesz uwalić mnie i grydka ? Nie odpuszcze sobie tego bana

Opublikowano

Jakie WH te screeny robiłem jak już dedłem....

Może i dedłeś ale ciało prześwituje przez skrzynie. widać WH.

Piszesz, i to, że jesteś na telefonie mnie nie obchodzi. Twoim dowodem na wbijanie przez nich LVL to były ssy - na których było WH. Ban powinien zostać. Nie wypowiadać się bo robi się spam.

Zostawiam to komuś z administracji/UB.

Opublikowano

Sory ale nie pisze kilku postów pod rząd wiec się poniżasz w ten sposób.

Nie myśl że odpuszcze sobie, nahpierw sam na wh latasz i tym anty ss czy jakoś tak a potem próbujesz uwalić mnie i grydka ? Nie odpuszcze sobie tego bana

Nie bede sie kłócić jak nie miałbyś tego wh to byś wrzucił a nie cudował. Niech ci bedzie ze wh a dowody sa ? pozatym Steama tylko mam.Antywirus mi usuwa co chwilke ikone cs a ty mi mowisz ze ja wh piosiadam przeciez to by nie zdazylo sie nawet pobrac.

Opublikowano

Kamil Ty się już nie wypowiadaj.Wiem co u Ciebie widziałem więc się zamknij,poczekam aż wbije ktoś z UB

Po to mam konto na forum żeby sie wypowiadac i mnie nie ucz. Oczywiscie czekamy na UB.

Opublikowano

Nawet jeżeli screeny robiłeś sam podczas gry, to się wtopiłeś. Widać perfidnie tutaj wh. Ban zostaje i zamykam bo zaczyna robić się spam. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: WH = Brak UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.