Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:eryczek_synku

Nick admina banującego: Kubuś

Data/Mapa:03-22-20 11:55/Dust 2

SteamID:STEAM_1:0:528370456

Serwer (mod):FFA                               

Opis sytuacji:Grałem na waszym serwerze i wbił kubuś zabiłem go pare razy a on mnie zbanował chociaż nie korzystałem ze wspomagaczy

Wycinek z konsoli:Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✟ ķúbùš ✟</u></b><br />Powód: <b><u>wspomaganie celowania</u></b>.
Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✟ ķúbùš ✟</u></b><br />Powód: <b><u>wspomaganie celowania</u></b>.

Posted

Demko: http://o24a.gotv.pro/srv56923/auto0-20200322-142730-1190313511-de_dust2-_FFA__Katujemy__1shot1kill.pl.dem.zip

8:21 - celownik w nienaturalny sposób poszedł na głowę przeciwnika.

9:33 - celownik idzie w stronę głowy przeciwnika. 

10:35 - nagle celownik jest już na głowie przeciwnika.

11:55 - dziwne namierzanie przeciwnika na głowę przez bramę.

13:07 - celownik od razu na głowie po zobaczeniu przeciwnika.

17:37 - ciekawe, skąd on mógł wiedzieć,że idzie od respa.

19:12 - celownik jest w kosmosie ale i tak go zabija.

Ten oto gracz nie posiadał satusu PRIME. I jeszcze dowiedziałem się od pewnej osoby, że prowadzi kanał na platformie YouTube. Jego treści kanału to czitowanie w CS:GO, zostawiam linka do jego kanału: https://www.youtube.com/channel/UCtxjnIurLd_B-1AaJG5dESA. Gadałem również z jedną osobą, że kiedyś jeszcze leciałeś przez całą mapę na auto bunnyhopie. Pozdrawiam ;)

• Like 3
  • I love it 1
  • Administrator
Posted
23 minuty temu, eryczek_synku napisał:

@ kubuśPLchuj  ci na starego

Skoro nie potrafisz się zachować i jeździsz po rodzicach, to już u nas sobie nie pograsz.

Brak możliwości odwołania się od bana.

• Like 1
  • I love it 6
  • Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.