Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: pysek

Nick admina banującego: melissaman

Data/Mapa: Chyba mirage / 18/03/2020

SteamID: STEAM_0:0:489271185

Serwer (mod):      ffa                          

Opis sytuacji: Za dobrze grałem. Prosze o sprawdzenie mojego demka przez kogoś innego, ponieważ jest to już mój czwarty ban na owym serwerze. Ten admin jest niekompetentny. Dziękuje.

Wycinek z konsoli:https://i.imgur.com/RrjnK0N.png

ADMIN:

Rozpiszę do 24h.

EDIT 1

http://o24a.gotv.pro/srv56923/auto0-20200318-163226-423622686-de_mirage-_FFA__Katujemy__1shot1kill.pl.dem.zip

5:32 - aim, - zwykla pestka

5:44 - aim, -zwykla pestka 

8:00 - pewność, że BS czysty,  - skoro ciagle grali to samo

8:54 - mógł się wycofać np. na schody, - nie mogl na radarze bylo widac po tym jak rzucil nade

9:53 - reakcja, - jaka reakcja?

11:10 - czekałeś aż wychyli + reakcj, - no a czemu mam nie czekac skoro nic sie innego na midzie dzieje? 

12:08 - wiedziałeś że typ jest na dole, a nie na schodach, wcelowalem sie aby nie dostac od plecow. Mialem glupio leciec i w plecy dostac?

13:25 - znów pewność, że BS czysty, - powtarzalnosc

14:02 - reakcja, - normalna

14:34 - idealne wcelowanie, - zbieg okolicznosci. pograj sobie chwile na mapach na peeki i nauczysz sie wtedy wcelowywac

15:14 - pewność, że jest czysto, - nie pamietam

15:33 - reakcja, - jak zwykle reakcja INHUMAN REACTION

16:27 - mógł to być przypadek, ale wątpie, - 

16:49 - skąd wiedziałeś, że podchodzi na blisko ?, - moze dlatego ze wszystko mi w tym meczu wychodzilo?

19:54 - przedtem wchodziłeś pewny, a teraz specjalnie patrzyłeś gale, - bo wczesniej slyszalem kroki

21:39 - nagle zobaczyłeś, że stoi tam AWP'a to się inaczej wychyliłeś i się tam wcelowałeś, - no bo na awp trzeba innaczej peeknac 

23:50 - patrzysz przez ścianę i zabijasz typa, - wcelowuje sie na peek

25:03 - wychodzisz wcelowany w typa, - nie widzisz powtarzalnosci?

27:09 - znów wychodzisz wcelowany i zabijasz w skoku, - jump shoty to jakies cheaty? XD

27:40 - skąd o nim wiedziałeś ?, - nie wiem

29:17 - zamiast iść do przodu, czekasz na typa,

29:40 - celownik podąża idealnie za nim,

33:20 - reakcja,

33:55 - cały czas patrzyłeś "jungle", mógł być pałace, albo rampę,

34:53 - dziwne wcelowanie przez ścianę, - pograj sobie na mapach na peekowanie.

36:42 - reakcja, - inhuman reaction c'nie?

36:50 - kill w skoku, ale mógł to być przypadek, - a jump shoty to jakies wycwiczone sa? Wiadomo ze szczescie i tyle....

44:10 - perfekcyjne BH, - pograj sobie w duzo godzin to tez bedziesz umial bh robic

45:08 - znowu dziwne mierzenie przez ścianę. - bo k**wa gram na peek mapach i jak ma sie juz troche godzin to czuje sie i nie peekuje sie glupio

Ja juz patrzylem jak ty grasz to naprawde masz pojecie o grze aby oceniac. Szkoda ze to juz 4 ban ciagle za to samo, bo jakis admin mysli ze mam cheaty bo ktos dobrze zagra. Nie pozdrawiam.

•  
  • Administrator
Posted

Decyzję podjęła ekipa UBT i jest ona jednoznaczna.

• Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.