LiquidSHOW Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Twój nick: LiquidSHOWNick gracza/admina na którego składasz skargę: CHRISOpis sytuacji: Pan administrator CHRIS miał ból dupy że go zabijam i lepiej gram wlepił mi bana za powód Cheatujesz , potem pomyślałem że zrobie nowe konto bo fajny serwerek i wgl Miałem nick LiquidSHOW *NEW* po paru minutach dostałem kolejnego BANA! z powodem Cheatujesz. Potem znowu założyłem konto żeby dzobaczyć co on zrobi gdy będe ruszał się jak bot po kilku sekundach zmieniłem nick na CHRIS PRZESTAŃ MNIE OBSERWOWAĆ i z automatu dostałem bana za Cheaty no patologia z tego administratora SteamID oskarżonego: nwm po prostu CHRISData i czas zdarzenia: 18.03.2020 15:16Dowód (ss/demko): Jeszcze nie można pobrać!
Administrator Kacper Posted March 18, 2020 Administrator Posted March 18, 2020 Po otrzymaniu bana za czitowanie, jeśli według Ciebie był niesłuszny, powinieneś się od niego odwołać w odpowiednim dziale. Natomiast Ty zamiast tak zrobić, wbiłeś na serwer na nowym koncie, co jest zabronione; &1.5 Zakazuje się wchodzenia na serwer podczas aktywnego bana. *Wchodzenie na aktywnym banie – Ban permanentny. Administrator nie popełnił błędu. Jedyną osobą, która złamała regulamin, jesteś Ty. 3
Administrator Kacper Posted March 18, 2020 Administrator Posted March 18, 2020 Skarga została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts