riczi90 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Nick oskarżonego: riczi Opis sytuacji: gram sobie grzecznie, dostałem bana na godzinę Powód: nieznany Dowody: spójrzcie w bany, ewidentnie się pomylił [AMXBans] 'Riczi' dostal bana na '1 godzina'. Powod: 'Obraza admina ' Admin: Reivi Jak już mnie zbanowałeś parówo to chociaż Ci pocisnę. Ile ty masz lat, 10? Załóż sobie okulary, jak nie umiesz korzystać z amx'a. Odbanować to już nie łaska? Co za ludzie... 1
riczi90 Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 pomijając, że mam tyle lat co suma wieku graczy na serwerze. wraca, do zombiaków 1-2 razy do roku od kilku lat, kupowałem zawsze vipkę, nawet innym uzytkownikom, nie zycze sobie zeby jakiś pseudoadmin mnie blokował, bo mam tak dzien poukładany, że miałem godzinę na granie.
Deserved clouud Posted March 17, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 17, 2020 Sprawa w żadnym stopniu nie dotyczy forum, lecz serwera, na którym cię zbanowano. Jeżeli dostałeś bana niesłusznie, to napisz od niego odwołanie. Możesz też złożyć skargę na admina, który cię zbanował, ale w odpowiednim dziale. Tak, jak wspomniałem - sprawa nie ma żadnej styczności z forum, leci do kosza.
Deserved clouud Posted March 17, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 17, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts