Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: broken umbrella

Nick admina banującego: roLf^

Data/Mapa: 03-11-20 22:44

SteamID: STEAM_1:1:166797567

Serwer (mod): Deathrun                        

Opis sytuacji: Wbiłem na serwer okolo godziny 22:30 zeby sobie troche poskakac no i gadałem sobie o randze z Japoncem i powiedzialem ze spadlem do le bo typ w enemy mial <tu powinienem wstawić nazwę haxa przez ktorego zostałem zbanowany ale drugi raz tego nie zrobie>  no i admin wzial to jako reklame bo nazwa tego haxa jest taka sama jak url strony. 

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Gracz wczorajszego dnia otrzymał bana za reklamowanie stron z cheatami pisząc na czacie tekstowym cytuję "onetap.su", po wpisaniu owego tekstu do wyszukiwarki przekierowało mnie na stronę gdzie są dostępne wspomagacze do CS:GO.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Rozmawiając z @ Japoniec. dowiedziałem się, że gdy @ ReCi0to napisał to on go upomniał. Ty zaś od razu go zbanowałeś, a w taryfikatorze banów jest napisane:

"Używanie tagów grupy reklamujących inną sieć, inny serwer lub stronę z cheatami – Upomnienie/kick/Ban permanentnego"

Najpierw jest upomnienie co zrobił @ Japoniec., a nie ban.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.