Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Eryk

Link do Steam: http://steamcommunity.com/id/lapuppa/

Doświadczenie: Na tym serwerze jestem adminem od około 2 miesięcy, więc ludzie mnie doskonale znają, a ja ich bardziej. 

Dlaczego Ty: Na początku chcę wspomnieć, że wiem, że takie nowe rangi z dnia na dzień to nie jest nic dobrego. Wiem że możecie mnie uważać za takiego za bardzo "poczutego", że mam chęć posiadania. Tylko że jest jedno "ale"... Podania na opiekuna nie można złożyć tak z dnia na dzień, więc na początku chciałbym was przeprosić za to podanie, ale przechodząc do sedna... 

Na serwerze gram od początku mojej przygody z Katujemy. Ja i gracze przeżyliśmy wiele wspomnień i tych pozytywnych jak i tych negatywnych. Jak już wyżej pisałem gracze znają mnie a ja ich jeszcze bardziej. Wiem kto jak gra, jak się zachowuje itd. Na serwerze gram bardzo dużo, ponad 10h tygodniowo wyrabiam. Z uwczesnymi adminami mam bardzo dobry kontakt, więc mam nadzieję że nie będzie problemu. Liczę na pozytywne rozpatrzenie i pozdrawiam :default_biggrin:

Ile przegrałeś czasu na serwerze? Jako admin przegrałem 97h, a przedtem około 10h więc ponad 105h. 

Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: W zależności od dnia to 1-3h dziennie, a w weekend o wiele więcej. 

Zapoznałeś się z wyImięmaganiami?: Oczywiście. 

Kontakt: Steam, FB, ts, dc, sms

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.